Пловдивският Локомотив приема Берое днес от 15 часа в двубой без особено значение от 25-ия кръг. Пловдивчани нямат шанс да стигнат до топ 6, тъй като два кръга преди края на редовния сезон изостават сериозно от Верея, но ще се опитат да зарадват феновете си с победа и три точки.

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович има проблеми с отбраната заради наказание на Димитър Велковски. В състава обаче се завръща Мухамед Муса, който ще заиграе на левия бек. Отдясно ще застане Янко Ангелов, докато на останалите позиции ще застанат обичайните титуляри.

Берое идва на „Лаута“ след 0:0 с Левски и 0:1 срещу Лудогорец и ще се опита да си тръгне с нещо. Треньорът Александър Томаш ще направи ротации в състава заради тежката програма в отминалите кръгове.

Очаква се атаката да води румънецът Серджиу Негруц. Шанс за изява ще получи и Кохей Като. И двамата трябва да докажат, че заслужават нови договори. В състава се завръщат Педро Еуженио и Борислав Цонев. Защитата ще е познатото каре – Иван Бандаловски, Веселин Пенев, Иван Иванов и Камен Хаджиев.

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Пиргов, Ангелов, Везалов, Езе, Муса, Банович, Умарбаев, Марчев, Аралица, Бакалов, Михалевич.

Берое: Перниш, Пенев, Иванов, Хаджиев, Бандаловски, Като, Райнов, Еуженио, Цонев, Желев, Негруц.