За успешна връзка не е достатъчно мъжът да е умен, щедър и кавалер. Ако идеалният иначе партньор е слаб в леглото, отношенията най-верояно ще са с лош край. За да не губите ценно време, научете се разпознавате признаците на некадърния любовник от пръв поглед.

Има завишена самооценка

Самовлюбените мъже възприемат жените като инструмент с една-единствена функция: да им доставя удоволствие. Затова и не се замислят особено как направят насладата взаимна. Притази порода любовник всичките ви намеци и желания ще останат глас в пустиня.

Разказва за сексуалните си подвизи

Истинският професионалист никога не се хвали със заслугите си - и това важи в пълна степен и за любовната сфера. Мъжете, които нямат комплекси, не биха се хвалили с колко жени са били в леглото, а биха демонстрирли сексуалните си възможности.

Не ви докосва

Чувствителният мъж получава удоволствие не само на сексуалния акт, но и от самото докосване. Ако той не търси тактилен контакт с вас, не се стреми уж неволно да докосне ръката или косата ви - не хранете големи очаквания за интимната сфера. Сексът с такъв мъж най-вероятно ще е скучен и монотонен.