Хората се отличаваме не само по външни белези, но и по личностни характеристики. Някои имат силна харизма, особено докато говорят, други са романтици, а има и такива, за които казваме, че са добри манипулатори.
 
Зодиакалният знак, под който сме родените оказва влияние върху нашия характер, комуникационни умения. Вижте кои са 3-те най-манипулативни зодии.

Зодия Скорпион
Скорпионът е може би най-манипулативният знак в целия зодиак. Представителите на зодия са хитри същества, чието неочаквано убождане може да бъде смъртоносно. Това е силата, която имат Скорпионите.

Те имат вътрешна амбиция, която поддържат в себе си и прекарват много време в наблюдение на заобикалящата ги среда. Имат скрити намерения и могат да разпознаят и най-слабите страни, да знаят какво искате да чуете.

Това, което ги прави уникални, е че могат да изглеждат перфектно в тъмнината, забелязвайки важни подробности. Но този контрол имат не само върху постигането на собствените си цели, но и когато защитават хората, които обичат.


Зодия Рак
Манипулацията на родените под този зодиакален знак произлиза от тяхното дълбоко, неизследвано море от емоции. Тези води невинаги са спокойни. Ракът се чувства като изгубен в тях, без да е сигурен, че е обичан и ще манипулира хората, докато не получи любов или неща, които смята, че са му необходими.

Но Раците невинаги заявяват директно какво искат, а са склонни да играят драматични роли, с които да събудят съжаление в другите. Манипулацията е техният любим начин за направляване на емоциите и действията на другите хора.

Въпреки че в повечето случаи манипулирането им се получава, не са малко и тези, които неглижират артистичността на Рака, подминавайки опитите им за контрол.

Зодия Близнаци
Всички сме чували за двойствената природа на Близнаците. Те имат повече от едно лице и слагат това, което е подходящо за съответната ситуация. Родените под тази зодия са адаптивни и могат да проявят гъвкавост към почти всяка среда.

Също така са много добри оратори и знаят как да използват силата на думите, за да спечелят доверието на околните. Толкова са добри, че могат да ви убедят в горещ летен ден да си купите топъл, не студен чай.

Дълбоко в себе си искат да направят нещата интересни, да опознаят света, хората. Техните манипулации никога не са опасни, освен ако целите им не са такива.