Отборите на Ботев Пловдив и Левски София станаха първенци на турнира организиран под тепетата от Пловдив Сити, с изключителната подкрепа на Рефан България.

Канарчетата победиха на финала Черно море с категоричното 4:0 при набор 2009, а при година по-малките Левски се наложи на финала с 6:1 над Пловдив Сити. Награди от РЕФАН обаче имаше всички отбори взели участие в турнира, а те бяха по 8 тима във двете възрастови групи. Медалите и купите на отборите бяха връчени от легендата на Ботев Пловдив Петър Зехтински, който благодари специално на всички родители, че са насочили децата си към футбола. На 3 място при набор 2010-а се наредиха от пловдивския Кронос след победа над Берое с 2:1. При 2009-а трети се наредиха отбора на Звездичка Бургас, които се наложиха над Локо Пд с 5:2.

Петър Кумановали, който е организатор на турнира сподели пред репортер на Glas.bg впечатленията си от турнира:

"За втори път организираме турнир. Много сме доволни от събитието, което направихме. Турнирът е празник за децата. Организацията е на ниво. Мачовете станаха много равностойни. Огромна благодарност към Рефан, които са с основна вина турнира да се състои. Още май месец обмисляме да направим нов турнир за набор 2010. Мислим да е за 16 отбора."