Омразата продължава да стиска в мъртва хватка Майка България! Черни петна белязаха първите дни на Новата година. Шесторното убийство в Нови Искър, разстрелите на Петър Христов и Царя на халвата Иван Христов, безчет кървави драми по села и паланки.


Криминалните убийства изравниха и политическите. БСП поиска и получи главата на председателя на Народното събрание Димитър Главчев, контраатаката доведе и до изхвърлянето на Жаблянов от президиума на парламента заради безумната му реплика. Теменужка Петкова хвърли оставка.

На гилотината е заложен Добрев. Ножът играе във всички посоки.

Трагедия застигна семейството на Ивайло Московски, а лешоядите летят във всички посоки.

Вместо България да използва попътния вятър на невиждания ръст в икономиката и външнополитическите успехи, е заприличала на тепих за мазни борби, дори по-мазни и вредни от бургерите на МакДоналдс.

Продължаваме да газим в калната киша, а от екрана да ни се надсмиват нагли силиконови проститутки, накипрени в различни модни ленти и награди, платени с бързите пари на креватните изпълнения.

Смрадливият въздух е на път да ни изтрови, ако преди това не ни застигнат куршумите или не загинем в катастрофа. Живеем в кръгова отбрана, с празни очи. Сред алчност и лакомия.

Станахме ли по-добри след жестоките ежедневни крамоли или оскотяхме до степен на невъзможност?

Нека всеки си зададе този въпрос и какво лично прави той за благото на държавата си, преди да се пита защо Господ праща трагедия след трагедия на изстрадалата ни Татковина!

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ