Понеделник ще бъде доста динамичен и натоварен ден. От вас зависи до колко ще успеете да го развиете.

 
Не се колебайте да следвате собствения си ритъм!

Дневен хороскоп ОВЕН
Укрепете се психически
Имате нужда от разнообразие днес, затова го търсите на най-разнообразни места. През днешния ден хората са предразположени към конфликти, за това бъдете избирателни в общуването си и не говорете напразно. Понеделник ви носи силен късмет и предоставя добри условия за реализация на професионални ангажименти и други цели. В психически план обаче почти всички от зодията са твърде нестабилни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ще ви атакуват с лъжи
Не прибързвайте с желанието си да се покажете най-знаещи и можещи, защото може и да грешите. Енергетиката на деня провокира към празни приказки и конфликти с околните по незначителни поводи. Личните позиции на Телците в понеделник са стабилни и непоклатими. Психическото ви равновесие също е крепко,и ако не се поддавате на външни провокации, подхвърлящи невярна, и задължително негативно информация, ще реализирате целите си. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Решаване на проблеми
Денят ви ще е интересен и приятен, ще се радвате на околните, а с чувството си за хумор ще вдигате настроението на всички. Работете върху текущите си задачи, и ако планирате нови дела, непременно ги свършете, без да губите време в празни приказки и суета. Близнаците разполагат с добро предимство за разрешаване на проблеми и за отстраняване на противоречия.

Дневен хороскоп РАК
Успех чрез активност
Денят е чудесен за забавления. Открийте подходящите хора и се веселете. Днес внимавайте в общуването, щадете нервите и психиката си. Хубавите възможности на Раците са факт през този ден, а за да се възползвате от тях следва да се мобилизирате и да разчитате единствено на себе си. Проявете активност по делата си. Не търсете административна подкрепа, защото ще останете измамени. 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не спорете с администратори
Ще отхвърлите задачите си за деня и времето ще ви стигне за по-приятни занимания. Живейте спокойно и освободени от вътрешни страхове. В рамките на задължителната делова реализация, понеделник е приличен и няма да ви изненада с негативи. При мнозина ще има ядове, не толкова че създават проблеми за реализация на целите ви, колкото поради вътрешния ви дисбаланс. Не влизайте в разправии с администратори. Ще загубите!

Дневен хороскоп ДЕВА
Придобивки
Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. Проявете скромност, дори и да имате причини да се похвалите. Понеделник ще изненада приятно доста от представителите на Дева. Сюрпризът се свързва с неочаквана подкрепа от някого при разрешаване на въпрос от делово или финансово естество. По принцип обаче, понеделник е особено благоприятен за придобивки. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Владейте се качествено
Не мислете за страховете си, подарете си един хубав ден. Заслужавате го. С въздържание и ненамеса може да се противопоставите на злобата и духовната нищета. Видимо е, че тенденцията предизвикваща проблеми при Везните, продължава да действа с нестихваща сила, а при някои тежестите се увеличават многократно. Понеделник ще е доста неприятен и изпълнен с противоречия. 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Делова сполука
Възможно е да се почувствате отегчени и раздразнителни, въпреки проявеното внимание към вас. Сътрудничеството ви с подходящите хора ще благоприятства работата ви в професионален или в личен план. Във физически и емоционален план, за мнозина от Скорпионите трудно може  да се каже, че се чувстват добре.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Не достигайте до конфликти
Намерете време за почивка и разтоварване от натрупаното напрежение през седмицата. Направеното с любов, вложеното старание, труд и предприемачески дух днес ще ви носят удовлетворение. Досетливи и с изразителен късмет, Стрелците ще организират перфектно деня си, за да осъществят целите и намеренията си. Добра реализация ви предстои чрез партньорство. Всички, които се опитат неправомерно да налагат желанията си, ще сгрешат. 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Внимавайте! Денят е труден
Денят ще ви предложи приятни изненади, стига да сте отворени и да имате настроение за тях. С работа, постоянство и воля днес постигате целите си. През този ден Козирозите трябва да са много внимателни. Понеделник не е от положителните дни колкото и да ви струва, че разполагате с предимство. Денят ясно подчертава емоционалната ви нестабилност,трудностите в контактите и проблемите, които може да очаквате от началниците си.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Избягвайте конфликтите
В чудесно настроение са повечето от представителите на знака днес. Прогнозите ви се потвърждават и улесняват работата ви. Ако добре владеете емоционалното си напрежение, което днес никак не малко, шансът ви за успех се увеличава. Най-важни са взаимоотношенията с околните, защото положителните ви възможности ще се оформят именно върху тях. Не влизайте в конфликти. Ще последва дар от високо.

Дневен хороскоп РИБИ
Успех, но здравословна нестабилност
Добри новини, свързани с дома, децата, публични изяви и други вълнуващи събития ще направят деня ви особено приятен. Забързано ще преминете през деня, въпреки, че умората и стреса са крайно неприемливи сега за вас. Рибите разполагат със силен шанс за парични придобивки и за удовлетворителна реализация на деловите си цели и задачи.