Овен

Целта ви през тази седмица трябва да бъде да насочите усилията си към укрепването на основата, която сте изградили в служебен план. Сега не е време за инициативи и героични постъпки в офиса. В средата на седмицата вниманието ви е добре да бъде фокусирано върху отношенията ви с партньора. Връзката ви е на кръстопът и сега трябва да решите дали да предприемете или не действия, които да ви отведат на едно по-високо ниво. През почивните дни отделете време за култура и храна за душата.

Телец

На хоризонта са се появили не малко задачи за решаване и за съжаление няма да се изпарят. В понеделник си набележете план за действия, а вторник е най-добрият ден за атака. В сряда ще може да се договорите с човек, с когото до момента не сте имали комуникация на качествено ниво. Не пропускайте момента. Четвъртък и петък ще са дни, в които ще може да си помете въздух, но не се отпускайте. Съобразете се с времето навън, за да не прекарате почивните дни в леглото.

Близнаци

Това е седмица за мечти. Най-общо казано може да започнете да се оглеждате за оферти за лятната ви почивка. Тази година заслужавате нещо по-специално и е добре да се подготвите отрано. Най-напред помислете къде точно ви се ходи. Оставете си няколко дни, за да не промените решението. Все пак нека плановете ви бъдат общи с партньора ви. Самостоятелните представители на знака имат своето предимство, че сами са режисьори на свободното си време, но... не се знае докога!

Рак

Сега е моментът да действате на личния фронт. Заели сте изгодна позиция и сте спечелили доверие. Действате уверено, но внимателно и разбира се – без манипулации. Напълно способни сте да постигнете всичко, което желаете без да си помагате с нечестни способи. В сряда ви очаква интересно служебно предложение, което ще промени до известна степен всекидневието ви. Обсъдете промяната с партньора ви. Събота и неделя почивайте с активна грижа за здравето – много движение, пълноценна храна и любов!

Лъв

Тази седмица ще имате късмета да смесите работата с личния живот по най-добрия и удобен начин за вас. Това положение може да се превърне в печеливша тенденция, така че помислете добре как да развиете нещата така, че да положите основите на един сериозен бизнес. Все пак в края на седмицата оставете работата на заден план и оставете време за чисто личните ви отношения. Не оставяйте любовта на заден план.

Дева

Седмицата ще ви поднесе приятна изненада в личен план, която ще повлече промени и в служебното ви положение. Не се подавайте на първоначалната паника. Всичко, което се случва е за добро. Може да се наложи да откажете изгодно предложение, но това ще е само защото съвсем скоро ви очаква друго - по-удобно за вас. Сега е важно да се справите с рутинните отговорности. С напредването на времето ще имате повече яснота за близкото бъдеще. Оставете плановете за тогава и не се подавайте на страховете си.

Везни

Това е седмица за отстраняване на грешки. Върнете се назад и поправете това, което е възможно. Все пак не влагайте прекалено много усилия, за да не изпуснете и текущите си задачи. При ревизията може да откриете, че оставена идея има заложбите да се превърне в нещо повече. Потърсете приятелско рамо, което да ви помогне в начинанието. В петък не забравяйте обаждане към ваши роднини. Спазете ангажимент, който сте поели към тях.

Скорпион

В живота ви настъпват промени, които не са много по вкуса ви. Но защо е така? Ако се замислите нещата никак не са неприятни, а по-скоро необичайни за вас. Помислете добре дали не е по-удачно да опитате новото. Още в първите дни след решението ви ще видите, че сте взели правилното решение. За никого не е добре да стои на едно място и вие не сте изключение. Съвсем скоро ще се убедите в положителните резултати от промяната.

Стрелец

Очаква ви изключително наситена със събития седмица, след края на която няма да сте същите. Обстоятелствата ще ви заставят да промените някои неща в дома ви и това ще ви накара да се замислите какво бихте могли да промените в начина си на живот. В сряда очаквайте промяна в бизнес намеренията ви. От вас ще се изисква гъвкавост. Идеите ви ще се приемат добре от началниците ви, така че не се колебайте да ги споделяте, дори да имате съмнения в тях. В петък не очаквайте, че темпото ще намалее, но в никакъв случай не прекарвайте почивните дни в работа. Задължително си осигурете достатъчно сън и почивка.

Козирог

През тази седмица ще имате шанса да успеете да реализирате, замисленото през последните дни. Интересното е, че всичко ще се струпа наведнъж и ще ви е много трудно да смогнете. Със сигурност не сте си представяли, че успехът може да е толкова труден. Но така е в живота. Не бързайте да правите планове за петък вечер, защото може да се окаже, че няма да имате и капка сила за празнуване. Действително ранното лягане с чаша топъл чай ще бъде най-голямата ви наградата, както и признателно потупване по рамото от любимия ви човек.

Водолей

Новата седмица ще ви завърти във вихъра на нови събития и отговорности, които ви е подготвила. Няма как да не се справите щом Съдбата ви е приготвила съответните задачи. Не си губете времето в чудене дали ще успеете или не, а се хвърлете в ритъма на активните дейности. Записвайте всичко, което ви предстои и не разчитайте на паметта си. Освен това не правете никакви компромиси със здравето си – осигурявайте си достатъчно сън и забравете за алкохола. Някои представители на знака ще бъдат приятно компенсирани с любовно преживяване през уикенда.

Риби

Тази седмица вие ще задавате ритъма на събитията. Това е добра възможност да дадете най-доброто от себе си, за да сте сигурни, че усилията ви няма да отидат напразно и ще постигнете максимална ефективност. Бъдете готови за покоряване на бизнес върхове. Към сряда може да намалите темпото и да си подарите час-два романтика, но без да спирате работния си устрем. Предупредете половинката си са амбициите ви и уверете, че ще компенсирате времето, което сте пропуснали, за да се наслаждавате на компанията си.