Стана ясно защо Валери Божинов е толкова просветен в интимното общуване, заради което в тайното му секс тефтерче фигурира неустановен брой красавици. Няма как да е обратното, при положение, че зад гърба си Божигол вече има цели 19 години трудов стаж в позите от Кама Сутра. 

Футболистът на хърватския Риека е направил сефтето едва на 13 години. Разкритието дойде от позобравено интервю на Божигол за вестник "Меридиан Мач". Спортния ежедневник е поместил признанието на нападателя в свой броя от 2002 г. 

"Кога съм бил за първи път с жена ли? Стана на 10 юли 1999 година. За мен беше много интересно да го изпитам. Този миг не се забравя. Хареса ми и все по-хубаво ми става", гласи едно от култовите признания на Валери, автор на фразата "Малко коте, секс има ли?".

Но това не е всичко! По-нататък в интервюто Божинката разкрива още детайли от твърде личен характер. От признанието му става ясно, че първия му път е бил с какичка.

"С какви съм правил секс? Все с какички, да не казвам, че ми се струваха и като лели. Какво да направя, като момичетата на моите години все още не са толкова развити!", откровеничи хитмейкъра на лафове.