Победа и равенство в тристранен турнир, проведен в град Пазарджик, постигнаха тима на "Спартак" срещу връстниците си от ФК "Марица"(Пловдив) и ФК "Орлета"(Пазарджик). 

В първата среща срещу домакините спартаклии започнаха много уверено и зададоха нападателен стил на игра. Доминацията им по всички линии се запази до края на мача. За тяхно съжаление не успяха да реализират многобройните си положения пред противниковата врата. Двубоят завърши с равенство 1:1, а попадението за пловдивчани реализира Симеон Пашов.

Във втория мач срещу градския съперник - ФК "Марица" с треньор Александър Николов, "Спартак" продължиха с убедителните си изяви и след добра игра заслужено се поздравиха с победа 2:0. Голмайстори  станаха Атанас Мутавски и Тодор Фердинандов.

Втори в турнира завършиха домакините от "Орлета", а трети "Марица". Треньорът на "Спартак" Румен Байрев днес изгледа победата на "Марица" над "Монтана" от първенството във Втора лига и си тръгна от стадиона в "Кършияка", където самият той работеше преди време, доволен от резултата.