Луната е в знак Близнаци до 05:07 ч. на 25 февруари. Ключовите думи са дейност и активност. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Лесно се изпуска това, което не е за казване. Рутинната работа е противна. Засилва се интереса към новото. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

9 лунен ден продължава до 12:15 ч. Дотогава в емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

10 лунен ден започва от 12:15 и продължава до 13:08 ч. на следващия ден. В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. Плановете приведете в съответствие с реалността. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Бизнес - Ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Благоприятно за регистрация на фирма.

Отношения - В този ден става включване към егрегора на семейството. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Добре е да се открият ограниченията и трудностите, които са ви пречили в работата и живота, лесно ще откриете грешките, направени по-рано. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избегнете скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

Секс - Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Здраве - В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Не трябва да се гладува. Изнурителните диети не се препоръчват. Максимумът, който можете да си позволите е да организирате ден за "разтоварване" с използването на голям брой течности.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Пострижката в този ден увеличава късмета и силата.