Денят ще разкрие пред околните реалните ви възможности. Запазете концентрацията си и не се колебайте да вземате важни решения.

 
Вечерта опитайте да отпуснете края малко!

Дневен хороскоп ОВЕН
Емоционален дисбаланс
Ще проявите рационалния си дух и ще се възползвате от възможностите на деня. Тежък ден, през който се активизира инстинкта към заграбване, неудържим апетит и склонност към кавги и авантюри. Труден и нервен ден, през който представителите на Овен ще разполагат с добри възможности за реализация на материални цели и за постигане на парични печалби, но емоционалната ви нестабилност ще е изразителна. 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Много внимавайте
На път сте да провалите с невъздържаността си едно партньорство. Вложете повече старание върху задача, която ви затруднява, така по-лесно ще постигнете желания резултат и ще внесе известно успокоение у вас. Терминът „внимание” се отправя към всички представители на Телец. Петък ще е много напрегнат за реализация на материални цели. Мнозина ще намерят начин да действат нечестно, и вероятно ще се подведат. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Душевно притеснени
Имате изразен късмет както на работното място така и в личен план. Проявления, свързани с насилие, с разрушаване на старото и коренни промени могат да направят деня ви по-тревожен. От гледна точка на материална реализация и делови контакти, петък ще е напълно успешен за Близнаците но това едва ли ще е достатъчно, за да се освободите от натрупаните в продължение на месеци проблеми и притеснения. 

Дневен хороскоп РАК
Успешни контакти
Ще задълбочите контактите си в сферата на професионалните ви интереси, което ще ви обогати с идеи и направи по-смели. Днес е важно да не се поддавате на гняв и лакомия, както и да не водите заседнал начин на живот. Не бива да се подписват важни документи и да се впускате в рисковани начинания. Представителите на Рак ще се сблъскат с неприятности при реализация на професионални цели..

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успешни завоевания
Не стигайте до крайности в желанието си да спасите някого и нещо. Тежък ден, през който е добре смирено да работите за своето пречистване и си наложите повече самоограничения. Много благоприятен ден, характерен с изразителен късмет, добри външни условия за реализация на желани цели, и активни действия в съответните сфери свързане с интересите ви. необходимо е обаче и внимание. 
 

Дневен хороскоп ДЕВА
Пазете се от околните
С желание ще се посветите на занимания, от които очаквате придобивки. Неблагоприятен и конфликтен ден, чиято енергетика провокира към агресия и насилие. При осъществяване на контакти в обществените и приятелските среди, за преобладаващия  процент от Девите  е видимо ярко емоционална напрежение през този ден. За реализацията на целите си бъдете спокойни. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Добър късмет
Предвижданите от вас задачи ще се увеличат, страничните ви занимания ще натоварят деня ви в повече. През днешния е възможно да станете жертва на различни провокации, подтикващи към глупави постъпки и авантюри. Добрият късмет на Везните е характерен през този ден, и спокойно може да разчитате на подкрепата му при реализация на целите, по които действате. 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Тежести и проблеми
Стихията ви днес са хората. Контактите ви с тях ви изпълват с енергия и творчески ентусиазъм. С правилни изводи, самооценка и смирение ще може да се противопоставите на гнева, агресията и разрушението, които властват през днешния ден. Не е възможно да се даде точно определение за причините породили проблемите при вас, но е сигурно, че много скоро тяхното последователно разрешаване ще започне. 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Концентрирайте се
Ще промените мнението си по въпрос, след направена консултация със специалисти. Най-доброто, което може да направите за себе си сега е да пристъпите към пречистване, смирение и въздържание. И представителите на Стрелец се сблъскват с проблеми о външни източници, които за едни от зодията се свързват с материални или делови въпроси, а при други от зодията обхващат ситуации от лично естиство. 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Контакти
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Насочете енергията върху вътрешното си състояние, обърнете внимание на нуждата си от смирение и самооценка. През този ден ще е най-добре да се ориентирате към контакти в приятелските или обществените среди. Не би било ползотворно да провеждате разговори с хора от деловите среди, защото темата неусетно ще се трансформира в тази посока, и ако поискате услуга или подкрепа. 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Посветете петък на себе си
Бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. С отворени сетива ще възприемете по-добре посланията на деня, подтикващи към смирение, пречистване и самоограничения. Денят не е благоприятен за контакти, на които ще дискутиране въпроси от деловото всекидневие или бизнеса. Същото определение се отнася и към практическата ангажираност с материални дела.  

Дневен хороскоп РИБИ 
Добри делови възможности
Ще успеете да разрешите професионален проблем, който отдавна ви безпокои. Денят е изключително подходящ за завършване на дългосрочни дела – резултатът ще надмине и най-смелите ви очаквания и това ще повлияе на отношенията ви с околните. Шанс на Рибите е силен за реализация на цели, които засягат деловите им намерения или се свързват с личните нужди.