БКПБСП атакува днес фронтално санаториума на ГЕРБ, приютил в Народното събрание безпомощни да се защитят срещу реваншизма на комунизма негови гузни наследници.

Както при Жабокрек в Рила планина, където на 24 август 1944 г. здрави  мъже, нападат с бомби бинтовани германци, приковани от раните си към креватите, така и Жаблянов се нахвърли днес срещу преялите с власт “десни” гербаджии, неспособни да отвърнат на вероломството на нападателите. Извършителите на престъплението по (не)писаните закони на войната са ужасно горди и до днес с “подвига” при Жабокрек. https://voinaimir.info/2017/08/клането-в-жабокрек-срамна-страница-от/

Жаблянов атакува като при Жабокрек съществата от “третия пол”, които се имат за десни, но имат леви биографии, позиционирайки се в центъра ( на всеки популизъм).

Това се случва в гьола на Бойко, който си построи политическата кариера върху фалшивите обещания за декомунизация на България, но направи всичко възможно чрез действия и бездействие за възхода на московката пета колона в блатото, в което днешните жабляновци жабокрекат все по – самодоволно.

Най-голямата подигравка от страна на Жаблянов обаче не е във фронталната му атака срещу парламентарното мнозинство, което му поиска оставката и му достави удовлствието да го превърне в нещо като мъченик на “антифашизма”.  Арогантният другар, обърнал се провокативно в Народното събрание с “другари и другарки” към онези, които го припознават за свой другар в тази негова мисия, вече е канонизиран като активен борец срещу несъществуващия фашизъм у нас в днешни дни чрез тази политическа реклама  в полза на страдалческата му поза репресиран заместник-председател на парламента, който вече ще бъде лишен от добавката към заплатата си в качеството си на обикновен депутат.

Видният деец на путинизма в България обаче по никакъв начин и нито веднъж не се позова на камбаните на постсъветската правда, които бият в главата му. Жаблянов така се престара да хвърля камъни по главите на опонентите си, че направо заприлича на Волен Сидеров от периода, когато атакистът се подмазваше на американците чрез статии във в. “Демокрация”.

Или напомни за съпартиеца си Александър Симов, който славеше Америка, обяснявайки по точки причините да се прекланя пред нея.

Днес Жаблянов направо удари от земята и Сидеров и Симов с реверанси към Америка. Следват проамерикански цитати от речта му в Народното събрание:

Не посмяхте да осъдите “Луковмарш” и да го наречете фашистки, както направи американският посланик в София”.

“Ще изразя и дълбоко съжаление от факта, че десетките и стотици посещения на народни представители, на ръководители, в храма на демокрацията – САЩ, не ви помогнаха да разберете какво е конституционно управление на народа. САЩ, освен страна на капитализма, е страна на свобода, където индивидуалните права са издигнати в култ”

“Защото САЩ, освен страна на капитализма, са страна на индивидуалните човешки права”

Жаблянов цитира публикация на в. “Таймс” от 3 март 1944 г., в която се казва, че виновните за въвличането на България в Хитлеристката коалиция трябва да бъдат наказани. Макар в тази вестникарска публикация, употребена от Жаблянов като оправдание за десетките хиляди масови убийства без съд ( дори и “народен”), да не се съдържа друга препоръка, освен ВИНОВНИЦИТЕ да бъдат наказани.

Жаблянов , криейки се зад Америка, “Таймс” и прочее западни авторитети, грижливо избягва да спомене съветската окупация и нарежданията на съветския слуга Г.Димитров да бъдат избивани безмилостно враговете на СССР в България. Жаблянов “само” признава, че т.н. народен съд не е създаден в България с надеждата невежите да повярват, че вината за зверствата на режима се дължат на западните партньори на съветските окупатори на България.

“Тук е големият въпрос за българската демокрация, защото Народният съд не е създаден в България след Втората световна война”.

Изявата на Жаблянов връща спомена за разправата с врага – разправа, от каквато той и неговите съпартийци не се боят да им бъде приложена, защото има такова нещо като Америка и “Таймс”. Не само нямат страх от възмездие, но и преминават към заплахи срещу несъгласните с това поведение.

Държа в ръцете си писмен спомен за онези времена под формата на пропаганден позив, раздаван на митингите на омразата срещу класовия ( прозападен) враг и конкретно- срещу Никола Петков, лидер на най-опасната за съветските окупатори партия БЗНС ( Никола Петков) . Езикът, тонът на тази пропаганда, беше възкресен от Жаблянов днес в Народното събрание.

 

 

Ето основни извадки от позива, настояващ за смъртно наказание на Никола Петков ( запазвам правописа, както и правото си на няколко забележки):

“ Жалкият НИКОЛА ПЕТКОВ е на подсъдимата скамейка пред суверенния ( суверенен в условията на съветското робство !? – бел. ИИ) съд на Народната република.

Притиснат от фактите и изобилните доказателства по делото, той е смутен и трепери. Блясна в цялия си ръст пред нашия народ долният и предателски лик на НИКОЛА ПЕТКОВ.

Няма го вече онзи нахален и вулгарен креслю, “героят” на провокациите в Великото Народно събрание, “героят” на разбитите реакционни остатъци ( така е, няма го, тикнат е в затвора победителят от последните избори по нареждане от Москва след зверски физически и психически тормоз – бел. ИИ).

Най-гнусни престъпления тежат на съвестта на този престъпник срещу националната независимост и светлото бъдеще на нашия народ ( паметникът на “националната независимост” продължава стърчи в центъра на София, зорко охраняван и днес от просъветските власти, претендирайки, че окупацията е донесла свобода на България- бел. ИИ) .

НИКОЛА ПЕТКОВ – скъсал връзките с българския народ – се отдаде всецяло на неговите вътрешни и външни врагове.

ТОЙ Е ИСКАЛ чужди сили ( т.е. не съветски сили, колонизирали вече България, а “чужди” на съветските стопани сили – бел. ИИ) да нахлуят в България, за да го поставят на власт.

ТОЙ Е ИСКАЛ за нашата родина участта на Гърция и гръцки и турски монархо-фашисти да се ширят и да му дават съдействие в пъклените му намерения.

Но нашият народ няма да позволи в пазвата му да свие гнездо такава гнусна змия.

Бойците против фашизма и всички доблестни антифашисти от София искат:

ЗА НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА – НАЙ-ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ.

Искат разтуряне на предателската и соботьорска организация , оглавявана от чуждия агент Никола Петков – Б.З.Н.С. ( Н.Петков).

Бойците против фашизма, верният страж на националната независимост и светлото бъдеще на Народната република са на своя пост, те бдят и няма да позволят на фашистките останки и техните агенти да вършат своето пъклено дело и ще смажат всеки подобен опит още в неговия зародиш.”

Share on Facebook