Блясък, лукс, широки усмивки, много награди, музика, аплодисменти и купища звезди. Така изглеждаше вчерашната церемония на The 1 Lifestyle Awards. На партито можеха да бъдат забелязани светски личности от всеки бранш, а облеклото им, въпреки обявения дрескод можеше спокойно да ви смае – черни официални рокли се показваха из между анцузи, плетени бели блузки, червени сака, рокли с пайети във всякакви размери, че дори и спортни облекла като пижами. Както се казва, хора всякакви – звезди също.
Водещи на бляскавото събитие бяха чаровният рапър Dee и Ива Атанасова - Ivy. А звездните имена изобилстваха наистина. Сред първите пристигнали гости бяха Алисия и Мария, двете дами бяха седнали на сепаре в единия край на залата и с усмивки чакаха да вземат наградите си. Изпълнителката на „Мистър грешен“ бе сложила прелестна черна рокля, обсипана с бели перли и буквално заслепяваше всички, а Мария този път бе заложила на семпъл бял костюм. Двете дами се окичиха с призовете за най-добра поп-фолк колаборация и модна икона на годината.

 

Спряганата за бивша любовница на Гущеров също побърза да се слее с гостите, облечена с авторски черен костюм, който бе разголен типично в неин стил. След като позира пред стената за снимки и направи няколко кръгчета из заведението, тя се настани до приятеля си  Мистър България 2016 – Йордан Йорданов. И двамата усмихнато започнаха да пушат наргиле в очакване брюнетката да получи статуетка от събитието. Така и стана. Атанасова бе обявена за най-желана жена през 2017 година.
  Щерката на Глория – Симона Загорова пристигна заедно с добрия си приятел Иван, по-познат на широката аудитория от участието си в последния сезон на „Х фактор”. Девойката бе заложила на черна и стилна плисирана къса рокля и радостно обикаляше по масите за да се поздравява с приятели и познати, без да изпусне да си направи и няколко селфита за спомен.
 
Софи Маринова също бе сред първите пристигнали и въпреки че не получи награда, тя се бе заредила с много положително настроение и дори реши да даде статуетка на един от победителите. Събитието бе посетено от Коцето и красивата Гери Дончева, която също не бе спазила посочения дрескод, но не може да не се отбележи, че изглеждаше прелестно.
 
Емилия влезе в заведението грейнала, но без новата си изгора Жорж Башур. Блондинката се настани на едно от сепаретата, на което по-рано бе седнал младият татко – Фики и приповдигнато започна да говори с него. Малко по-късно тя бе поканена да приеме статуетка заедно с Тони Стораро за „Поп фолк песен на годината“ за хита им „Как да изтрезнея“ и дори зарадва меломаните с песен.

 

Искрата, Михаела Маринова, Дичо, Веси Бнева, близначките от Х фактор – Яница и Глория , Диона и Илиан от уеб сериала „Следвай ме” също бяха сред гостите на събитието. От тях само Михаела Маринова се закичи с награда за колаборацията й с Павел и Венци Венц и "Листата падат". На събитието присъстваха и Джулиана Гани и нейният приятел Станимир. Двамата бяха като излезли от списание. Участничката във „ВИП Брадър” бе с бляскав топ и черна пачка и определено привличаше всички погледи в залата. Красавицата грабна приз, поднесен от победителя в "Биг Брадър Most Wanted" - Джино Бианкалана за "Секссимвол на годината". Сензацията Сузанита също пристигна на наградите, заедно с приятеля си, но ги и напусна безумно побесняла. Питате се защо? Защото не получи нито една статуетка, въпреки номинациите си в „Сензация на годината” и „Дебют на годината”. Огорчената тийнейджърка напусна церемонията по средата с каменно изражение, а днес дори пусна безкрайно гневен коментар, придружен от среден пръст по темата с призовете и гласуването на наградите. "Дебют на годината" отиде при певеца и модел Жоро, който не само не беше спазил дрескода на събитието, ами направо си беше дошъл по пижама, както си шушукаха част от гостите. Екстравагантната му визия бе съставена от памучно горнище и долнище и двете обагрени с какви ли не шарении.

 

Тита също си беше позволила да не спази дрескода, пристигайки с червена, официална и дълга рокля, показваща много плът. Освен че издефилира и изпя хита си "Антилопа", тя се закичи и със статуетка за „Тийн идол”. Впечатление направи обаче освен огромният й бюст и наедрялата й фигура.

 

Заедно с нея пристигнаха Криско и любимата му Цвети, които за сметка на представителката на Adamand бяха спазили желанието на организаторите за облекло. Рапърът скандално получи една извънредна награда от водещата на събитието, без дори да има номинации – „Идол на годината”. В речта си странно защо ли той реши да наблегне на това, че най-важни са връзките и личните отношения с хората. После пък хитмейкъра получи статуетка за „Песен на годината”, придружена от чек за 1000 лева. Дебело подчертаваме, че сумата бе от спонсор на събитието, но пък никой от другите победители не получи парично възнаграждение за труда си. От сферата на киното и телевизията бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „Вездесъщият“. Най-добро лайфстайл предаване – „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите определиха Гала от Нова ТВ. За да получат статуетките на сцената съответно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова.  Церемонията естествено не мина без присъствието на Мегз, която пак бе в скандална златна рокля, от която ясно се виждаха гащите й. Тя получи приза за инфлуенсър на годината.

 

След като Тита и Криско прибраха наградите си, заедно с изгората на рапъра напуснаха церемонията, докато на екрана течеше номинацията на бившата на музиканта Ася Капчкива за млад дизайнер.
 
Повече от час след старта на събитието под ръка пристигнаха Деси Слава и любимият й Благой Найденов. Това бе първото светско събитие за пайнерката след раждането. Тя бе заложила на стилна черна рокля до коляното, но с огромна цепка, преминаваща по лявото й бедро и стигаща почти до най-милото й. Ангелският глас на „Пайнер” получи приза "Майка на годината".
 
Най-голямо бе закъснението на Тото и Лъчо. Двамата наистина „чупеха бариери”. Тото бе облечен с марков анцуг и шапка с козирка, а половинката му в музиката през цялото време стоя с огромно яке. Двамата първо се присъединиха към масата на близначките от "Х фактор", а после потънаха навътре в заведението, но не и без да бъдат нападнати за снимки от няколко от посетителите на клуба. Въпреки номинациите си в множество категории, те не получиха нито една статуетка.
 
Фики също получи статуетка, не за най-млад татко сред присъстващите, а за „Идол в поп фолка”. Същата категория при жените бе спечелена от колежката му Емануела, пристигнала също със закъснение, но безкрайно стилна. Тя бе седнала на масата на Коцето и прекара цялата вечер в компанията му. Изпълнителката на „Виновна съм” получи и още една награда – „Двойка на годината”, тя я прие сама, като се извини, че половинката й Мартин има ангажименти и не е имал възможност да присъства с нея на събитието. Естествено бе бъзната от водещите за появилия се неин инициал на бицепса му и плъзнал из мрежата в последните дни, но певицата чаровно отклони отговорите на това, казвайки че просто се обичат.



В две от категориите - за "Двойка на годината" и "Сензация на годината" сред номинираните се появиха имената на Деси Банова и Росен Плевнелиев. Те не успяха да се преборят за победата, а и не присъстваха на церемонията.

Няма как да не отбележим, че на събитието присъства и най-големият дразнител в историята на „ВИП Брадър” – Луна. Неочаквано за всички тя пристигна без типичната за нея конска опашка, а бе пуснала косата си на големи къдрици. Блондинката спечели приз за „Сензация на годината” заради участието си в риалитито. Борис Дали се опита да й връчи статуетката, но певицата абсолютно в неин стил първо започна да маха на публиката, подминавайки всички на сцената, а след това започна да държи президентска реч: „Вашият президент говори. Благодаря ви за наградата”, поде тя, после запя изборната си песен и едва накрая отрази фурията на фолка Борис Дали и водещата Ivy. Сред присъстващите бяха Люси Иларионов, футболистът Славчо Христов, новата звезда на "Пайнер" Арти, трио "Карамел", Крисия Ди и изпълнителят Ангел. Не може да не отбележим и цветното присъствие на Денди, който естествено не се повлия от дрескода на събитието. Той пристигна с червено сако и не бе придружаван от кучето си, противно на всички очаквания. Друг елемент от стайлинга му направи силно впечатление. На гърдите му висяха няколко верижки, сред които и ланче, завършващо с дървена икона. Той жужеше из различните маси, а накрая се застоя при журналистите, обяснявайки, че е специализирал сводничество в Западен Берлин.



Без статуетка не остана и дизайнерът Едис Пала, който произнесе изключително цветна реч, почти толкова крещяща, колкото и облеклото му. Той говори за "РиХана" и "БиДжонсе" и захапа Криско, без да споменава името му. Той го критикува, че излезе на сцената с тениска на модна марка, чийто надпис красеше гърдите му: "Това е толкова грозно, това не е мода. А сега аз ще поема към истинската такава - Милано!", завърши той.