Децата на Локомотив набор 2009 грабнаха сребърните медали на турнира Интелект Къп 2018. Възпитаниците на Михаел Ангелов стигнаха до финала на надпреварата, но отстъпиха в спора за златото на Левски след 3:6. Турнирът се проведе на игрищата на Баухаус в град София през изминалия уикенд.

Локомотив попадна в група А с отборите на Миньор (Перник) и Левски (София). В първата среща момчетата на Михаел Ангелов победиха "чуковете" с 8:1. Във втората среща "черно-белите" отстъпиха на "сините" с 0:3, но въпреки това се класираха за полуфиналите. Там Локомотив се изправи отново срещу Левски, но набор 2010. След равенство в редовното време, двата тима стигнаха до изпълнение дузпи, като "смърфовете" успяха да се класират за финала след 3:5.

В спора за златото Локомотив срещна Левски набор 2009. Двата отбора изиграха добър и резултатен двубой, но "черно-белите" допуснаха поражение след 3:6. След края на турнира децата бяха наградени със сребърните медали и купа за второто място.

В четвъртък набор 2009 ще вземе участие и на силния турнир София Къп. Пловдивчани са в една група с македонския Беласица (Струмица), Славия (София) и Олимпия (София).