Столичните журналисти се обидиха на Тодор Неделев, който ги подмина вчера след мача с думите „На вас ли трябва да говоря“. Според колегите от столицата, тази реакция на завездата на Ботев Пловдив е „втрещила“ представителите на гилдията пред стадиона.

Припомняме ви, че в дните преди мача с Левски повечето национални медии се занимаваха с любовните „драми“ на бившият играч на Майнц, a в „светенето“ над спалнята на Неделев за учудване се включиха и доста пловдивски издания. Въпрос на личен избор.

Предлагаме на вашето внимание един в случая безпристрастен коментар на привърженик на Левски:

„Болен фен на Левски съм и следователно Ботев,а и Неделев,не са ми най-любимите неща в живота. В случая обаче Тодор си е абсолютно прав! Надали има по-малоумни журналисти от нашите нехранимайковци, търсещи единствено сензациите. 3 дни преди мача, тръгнали простите журналя да четат форума на отбора и да заплашват момчето с феновете на Левски,които видиш ли щели да го подиграват цял мач и щели да направят гостуването ад за него. А кой да се сети,че форумите до голяма степен са точно за това?Да разпусне малко човек ,да се пошегува с този и онзи от противниковия лагер. С безобидни шеги,които са част от играта. Нормално е да му стане гадно на момчето.Не е нормално обаче журналистите да преписват „заслуги“ на сините фенове и да ги изкарват черни,само за да имат материал за глупавите си статии. Както се видя никой от нас не направи нищо лошо на Неделев. Освен разбира се обичайните фенски подмятания,които са си нормални и ги има на всеки стадион. Сега вместо да се правите на ощетени и обидени , дали някой от вас ще се сети да се извини на феновете на Левски и Неделев за лъжите,които бълвахте преди мача?“