Излагацията в "Черешката на тортата" няма край. Плеймейтката Нора Недкова посрещна гостите си в скъп ресторант в столицата и още когато им поднесе салата, те бяха шокирани от перфектния й вид и веднага констатираха, че най-вероятно не я е направила тя. Недкова нагло излъга, че е приготвила цялата вечеря сама за 30 минути, а закъсня за самата вечеря поне с толкова. На гримьора Валентин Кулагин това не му отбегна.
"Гримът най-вероятно ще й отнеме най-много време. Тъй като аз съм я гримирал и съм я виждал без него, мога да кажа, че има крайна нужда от това", присмя се Кулагин.

Докато Нора сервира основното ястие гримьорът побърза да се изгаври отново с нея. Той очерта устните си с тъмно червило и каза, че иска да е в тон с плеймейтката, като дори я попита дали й харесва. Тя игнорира поведението му, но наглостта на гримьора не спря до тук.



След като Недкова сервира основното ястие, което бе октопод, Валентин заяви демонстративно, че няма да го яде. Плеймейтката взе чинията му и каза "Естествено, че няма да ядеш от храната ми" и я отнесе далеч от него. 



Разбира се, гаврата не спира до тук. Докато се хранят всички гости, Кулагин имаше достатъчно време, за да огледа естествения бюст на Недкова.



"Цицата ти излиза от роклята. Не стига, че е малка, пък и излиза", изсмя се той като не смути никого, тъй като явно Люси, Борислава, Нора и Алфредо свикнаха с нелепите му изказвания.

Накрая на предаването Нора трябваше да направи изненада на гостите си и тя им извика гадателка, което се оказа доста оригинално от нейна страна. Кулагин се отцепи от колектива и каза, че не желае да му се гледа. Люси се вбеси и се обърна към камерите: "Пуснете този индивид да пуши, моля". Гримьорът не трепна и се обърна да слуша с интерес какво ще каже гледачката на гостите. Тя сподели на Борислава и Люси, че ги очакват силни години, в които ще постигнат нови цели.