Неделя ще подложи на изпитание вашето търпение. Ще се пробват да ви забъркат в нечисти схеми, които може ви подразнят.

 
Задължително запазете самообладание и не допускайте конфликти около себе си.
ОВЕН
Владейте се!

Очаква ви един интересен и приятен ден. През този ден събитията като правило са знакови. Разкрива се истинската същност на хората и целесъобразността на техните действия. Напрежението продължава да е неотлъчен спътник на Овните, а дневната ситуация за повечето от знака ще е доста напрегната. Ще е добре да владеете импулсите си, и да не демонстрирате агресията в настроението си. 
ТЕЛЕЦ 
Кавги и проблеми

Завършвате по най-добрия начин задача, с която се занимавате отдавна. Енергетиката на деня прави човека пасивен, но при много от вас професионалните интереси ще ви подтикнат към действия, пряко свързани с финансите ви. Видимо раздвоени в предпочитанията или целите си, и въпреки опитите за демонстриране на твърдост и решителност,
БЛИЗНАЦИ
Действайте честно

Посветете деня на дома си. Подходящо е за започване на ремонтни работи. Вникнете в себе си, анализирайте мислите и действията си. Бъдете обективни в преценките си и към другите, защото е възможно да се сблъскате с коварни измами, съблазни и интриги. На фона на изпълнената с напрежение и кавги социална обстановка, Близнаците запазват предимствените си позиции в деловите среди.
РАК
Не достигайте до сблъсъци

Днес най-вероятно ще предпочетете домашния уют, а и няма да изникнат много възможности, които да ви го спестят. Анализирайте възможностите и даденостите покрай вас, обективната ви оценка за тях ще помогне по-лесно да се ориентирате в обстановката и извлечете най-доброто за себе си. При Раците понеделник се разгръща без особени различия от това, което ще е реалност за предните знаци. 
ЛЪВ
Контактите са проблематични

Проучване на нова дейност и намиране на изход от създалата се ситуация ще търсите днес, не и без помощта на сътрудниците си. Търсете близостта на онези, с които споделяте еднакви интереси и от които бихте могли да се учите. Липсата на разбирателство с околните е ярко подчертана за преобладаващата част от Лъвовете, но в случая това развитие на взаимоотношенията няма да има никакъв ефект върху развитието на делата ви. 
ДЕВА
Пазете се от заблуди

Предстои ви промяна в плановете, но ще е за добро. Осланяйте се повече на собствените си сили и не преувеличавайте проблемите си. С позитивни мисли и поведение ще направите деня си по-приятен и ползотворен, а и не само своя. Много са показателите за успешното развитие на неделя, но най-благоприятните от тях препоръчват да се изтеглите на заден план, и да насочите вниманието си към конкретни цели в границите на делото ви пространство.
ВЕЗНИ
Успешно разгръщане

Дългият уикенд с приятни хора е най-доброто лекарство. Днес не взимайте важни решения, ако не сте обмислили внимателно последствията, за да не изпаднете след време в ситуация да съжалявате и да вините други за собствените си грешки. Хубав и благоприятен ден за реализация на целите. Влиянието на неделя е характерно по два начина за Везните. 
СКОРПИОН
Добър шанс

Общувате с лекота днес и каквото и да ви се налага да постигнете, ако е свързано с контакти, бъдете сигурни че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Благодарение на усилията ви през днешния ден ще придвижвате въпроси, свързани с пътувания, преговори и други ваши участия в делови и в личен план. 
СТРЕЛЕЦ
Чудесни възможности

С активните си действия днес може да облекчите по-следващите ви задачи. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Това ще ви помогне да насочите енергията си в желаната посока и да постигнете повече за кариерата, семейството и себе си. Стига да не се поддавате на провокации и да не изпускате нервите си, неделя разкрива чудесни възможности за материален и финансов напредък. 
КОЗИРОГ
Гневът не е добър съветник

Днес бъдеще нащрек тъй като са възможни разминавания с това което очаквате. Занимаващите се с научна работа и обмен на информация ще имат ползотворни контакти и работа, както и всички, за които интелектуалният труд е приоритет. Като съдбовно влияние неделя е носител на хубави възможности, които представителите на Козирог ще овладеят без усилия, стига да са достатъчно сдържани и да не търсят причини за конфликти. 
ВОДОЛЕЙ 
Действайте сдържано

Почивката ще ви възвърне хармонията в отношенията с близките ви. Отстоявайте твърдо позициите си, но не ултимативно, а дружелюбно, за да бъде чуто мнението ви и по други теми. При Водолеите възникват трудности, които в повечето случаи са плод на противоречия със служебната администрация, или на неочаквано възникнали пречки от влиятелна личност. 
РИБИ 
Избягвайте сблъсъците

Бъдете реалисти и не задълбочавайте отношенията си с човек, с когото имате повече разногласия, отколкото единомислие. Днес ще ви вълнуват повече въпроси, касаещи бизнеса, личните ви дела и здравето. Доста напрегнат от гледна точка на сблъсъци с опоненти в деловите и обществените среди, развитието на деня не бива да се поощрява в този стил.