Мис България 2017 Тамара Георгиева скочи на медиите с пост в социалната мрежа Инстаграм. Гневният пост бе по повод статии, написани по неин адрес.

Въпреки насмешката и начина, по който Георгиева реши да подчертае заобикалящия я лукс, тя допусна правописна грешка. Публикуваме текста без редакторска намеса: 

"Докато пишете измислени статии за мен, аз съм щастлива, обикалям света и живея живота си, не бягам от нищо и никого, не правя и не мисля зло на никое човешко същество. Благодаря, че ме карате да се смея така искрено на глупостите, който измисляте всекидневно и публикувате. Все пак да не забравяме, че всичко има граница, да не ви се прииска накрая вие да избягате да живеете в друга държава! Adios (Довиждане)", написа в Инстаграм най-скандалната миска. 

Грешката, допусната от Тамара Георгиева, е в местоимението "който". В случая трябва да бъде заместено с "които". От "Новини.бг" влизат в ролята на учители по български език и обясняват любезно на миската, че когато местоимението се отнася за двама или повече души или предмети, се пише които. Това е форма за мн.ч.