Локомотив U17 и старшата на "Ботев 2002" завършиха наравно 3:3 в контролна среща, играна по-рано днес в Катуница, научи Glas.bg.

Мачът започна отлично за "черно-белите" и те поведоха с 0:2 още до 7-та минута. И двете попадения бяха дело на Велко Мичкюров. Домакините обаче се съвзеха от първоначални шок и успяха да изравнят резултата. Пет минути преди края на първата част Локо отново дръпна напред - 2:3. Този път голмайстор бе Кръстьо Милев.

В началото на второто полувреме силните минути бяха за Ботев 2002, от които те се възползваха, изравнявайки - 3:3. До края на срещата и два тима има шансове за четвърто попадение, но такова така и не падна - за "смърфовете" Велко Мичкюров бе близо до хеттрик, с пропуск се отчете и Виктор Кутманов.

Аут от състава на Кириякос Георгиу за спаринга заради заболяване бяха Петко Петков, Илия Смилянов, Медиан Паров и Александър Биков.

Това бе и последната проверка за Локо U17. Следващата седмица стартира шампионата при 17-годишните, като "черно-белите" ще гостуват на Монтана в първия кръг от пролетния полусезон.