На прага ни е най-романтичният празник - Свети Валентин. Поради таза причина решихме да посетим няколко магазина на популярни български фирми, за да проверим, какви опции се предлагат за подаръци на любимия ни човек. Оказа се, че в магазините на Рефан можем да намерим  специални парфюмни комплекти, от хитовата серия Голд, с които да кажем по перфектен начин „Обичам те“ на нашата половинка и  да внесем неустоим аромат и страст във връзката ни за празника!
Предложението на българската компания за парфюмерия и козметика е изключително, защото двата душ-гела  в комплекта – към мъжкият и дамският парфюм – са ПОДАРЪК от Рефан! По този начин плащаме три, а получаваме цели пет продукта: мъжки и дамски парфюм Голд /100 мл/, дамски лосион за тяло със същите аромати като парфюмите, както и два подаръка от Рефан - мъжки и дамски душ гел отново от същата ароматна гама.
Оказа се, че можем да изберем от три комбинации на мъжки и дамски ухания.
Така ще имаме удоволствието заедно с любимия човек да се насладим на предпочитания от нас аромат, като същевременно се погрижим за кожата си и като финален акорд да добавим  парфюм – за един цялостен и неустоим любовен ритуал!
ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА НЕУСТООИМОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК>>>