31-годишната порноактриса Зайнаб Алхатиб си прекарвала вечерта заедно с държавния служител Андрю Хаймер в кафене в Манчестър, но очевидно прекалила с алкохола. В резултат на това персоналът поискал от нея да напусне, но тя вместо да си тръгне застанала на стъкления балкон на втория етаж и започнала да заплашва, че ще скочи оттам, съобщава Daily Star.
 
Жената не се успокоила дори когато полицията пристигнала. Тя се представи като Хитлер и по някаква причина атакувала служителите ан реда. Това се случило след като Зайнаб легнала на пода, за да не може да бъде изведена от стаята. Офицерите се опитаха да вдигнат порноактрисата, но тя ударила един от тях. Когато все пак Зайнеб била отведена до полицейското управление, тя казала: "Просто исках да приключа с мъжа, с когото бях."



Когато офицерите се приближили до подсъдимата, тя била пияна и ги оскърбила. Казала им също, че е била в кафенето с годеника си. Когато попитали Зайнеб за името й, тя отговорила: "Аз съм Адолф Хитлер", разказва един от полицаите.

В резултат съдията е назначил изпитателен срок от 18 месеца и глоба от 105 лири. Андрю Хаймер по време на обявяването на присъдата е отсъствал.



Това се случи само година, след като бившото момиче за ескорт заяви, че се е влюбила в 48-годишния Хеймър, който живее с майка си. Мъжът поръчал услугите й и така се запознали.



"Примирих се с работата на Кат. Това, което имаме сега, е нещо специално. Никога не съм знаел, че любовта може да бъде толкова прекрасна. Най-Накрая намерих мило и грижовно момиче", заяви Андрю Хаймер.



Зейнаб стана известна след участието във филми за възрастни заедно с близначката си. В интервю, тя казва, че е давала отстъпка на студенти, които се интересували от нейните услуги.