Порноактрисата Лейди Ди повдига завесата около това какво се случва на суинг партита, които се организират в някои нощни клубове и са особено популярни. По нея Всяко такова парти си има свое правило и разбира се - трябва да сте на 18 години.

Жените могат и да дойдат сами, но мъжете задължително трябва да имат придружителка.

Ако дойдете като двойка, вие решавате какво и как. Може да си позволите другите да наблюдават вас и да не допуснете друг партньор в интимните си игри, казва Лейди Ди. 

Тя разказва, че на подобни партита охраната е много важна. "Навсякъде има разпърснати презервативи. Има също така кабинки, където може да се изкъпете, получавате и хавлии. В такива клубове може да похапнтете, има бар, може да пийнете за отпускане коктейл или вино", разказва порноактрисата и разкрива, че в подобни акции участват и по 30 души. 

"Има и тематични вечери - само за красиви жени, ганг-банг и всякакви други партита за различните сексуални вкусове", обяснява Лейди Ди.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ В СЛЕДВАЩИТЕ КАДРИ ИМА СНИМКИ СЪС СЕКСУАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ, НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИПревод: БЛИЦ