Филип Филипов

Филип Филипов е третото сигурно ново попълнение в Ботев Пловдив. Футболистът вече се договори с канарчетата, след като днес премина медицинските тестове. Договорът на защитника е за 6 месеца, като има опция за удължаване с 2 години.

За пари или заради привързаността си към Ботев Пловдив се върна Филип Филипов в Ботев Пловдив? На този въпрос няма да ви дадем категоричен отговор, а ще ви оставим сами да стигнете до него, след като ви споделим няколко любопитни факта.

Филип Филипов е има оферта от Грузия, научи PlovdivDerby.com, но е предпочел да парафира с канарчетата и да остане близо до своето семейство в България. Освен това новото – старо канарче е парафирал с жълто-черните за месечно възнаграждение срещу което много футболисти от неговото ниво въобще няма да си вдигнат телефона.

Филипов не е имал никакви изисквания към шефовете на Ботев за колко време и срещу каква сума ще се разписва в канцелариите. Единственото, което е казал, че ще се радва да бъде полезен на пловдивчани в битката им за защитата на Купата на България и класирането на място даващо право на участие в Европа.