На(д)граденият от премиера Борисов за “заслуги” ( за каквито началникът му Сидеров беше осъден) управител на София- област Илиян Тодоров явно не може да се въздържи да не изиграе отново себе си на вълната на разразилата се истерия около Истанбулската конвенция.

 

 

Уж се беше смирил в камуфлажното по своята чиновническа символика костюмче с вратовръзка ( заменило коженото му яке с надписа “РОССИЯ” )  по примера на своя партиен началник и се беше вживял в ролята на управник и държавник (!) ( загрижен за междудържавните отношения с Русия http://ivo.bg/2018/01/16/софия-домакинства-на-европа-а-софийск/), но отново изригна по типичния за него начин.

Тодоров, който съди моя милост на 7 февруари за 60 000 лв. в Софийския районен съд ( дело № 17036) за 60 000 лева, защото се почувствал обиден и оклеветен от мен в рамките на критични мои публикации във връзка с награждаването му с високия държавен пост на 25 май миналата година, размахва публично омразата си по начин, по който, смея да твърдя, нито един висш държавен служител не си е позволявал толкова разюздано в близката история на (демократична?) България.

В рамките на няколко изречения Тодоров бълва обиди към ( цитирам с искрено извинение) “ педалчета, педеружковци, педали, извратени типове, олигофрени” и обобщава, че за тяхното съществуване била виновна демократична Европа “под закрилата на огромните криле на типовете наричани евродепутати и комисари”. Интересно дали въпросните “типове” няма да се засегнат и да съдят самозабравилия се български висш дъжавен служител за обида и клевета?

Изстъплението на Тодоров долита до масовата публика на крилата на “агенция БЛИЦ” . То е придружено със семейна снимка, предоставена от Тодоров, която верятно трябва да служи като контрапункт, визуализиращ схващането на злобния автор как трябва да изглеждат “правилните хора”, от името на които Тодоров се заканва, че рано или късно щял да сложи край на тази “хомо-наглост” – дали чрез концлагери и газови камери, не става ясно засега.

В нацистка Германия “край” на непълноценните хора, за каквито са били таксувани всички хора извън арийски чистия свят на хетеросексуалността, се е наричал “окончателно решение”. Така че трябва да очакваме Тодоров да развие мисълта си как точно смята да “сложи край” в това отношение спрямо хилядите хора, които носят в себе си различността по хормонални причини без да имат “вина” за това – според оценките на специалистите, такива са между 4 и 10 на сто от раждащите се с различно съотношение на хормоните от хетеросексуалните.

Областният управител от АТАКА Илиан Тодоров: 

Писна ми от нахални педерасти!

София, България 04 Февр. 2018

“Получилият Нобелова награда за литература  през 1929г. германец Томас Ман твърди следното: „Хомосексуализма е по-лоша болест от сифилиса. От сифилиса можеш да се излекуваш, но не и от дегенерацията”. Григорий Климов заявява: „Хилядолетната борба на нормалните и дегенериралите хора ще продължи вечно, а Бог винаги ще помага на нормалните хора, за да осуети победата на дегенератите.“

Който не е съгласен с мен, нека да спори с Томас Ман и Григорий Климов. Да не ме обвинява в хомофобия. Да обвинява авторите на „Бундерброкови” и  „Князът на този свят”! Педерастите станаха прекалено нахални. Вече издават детска хомосексуална литература. Промиват невръстни мозъци. Интернет е залят от хомосексуална пропаганда. Цяла Западна Европа е пълна с гей клубове. Неприятни за мен „педалчета” ходят „ръка за ръка” и се целуват необезпокоявано по европейските улици, дори мърсуват пред публика. Педалите най-нагло посегнаха и на децата ни, чрез образователни програми в детските градини и училищата. Искат децата ни да ги смятат за нормални. Поискаха и получиха гей паради и сватби, осиновяване на деца от хомосексуални двойки, без някой да пита децата дали искат да живеят при „педеружковци”. Това е демократична Европа! Травестити, извратени типове и олигофрени, които възпитават подрастващото поколение под закрилата на огромните криле на типовете наричани евродепутати и комисари! Континент управляван от геронтофили, какво лошо имало в това? Даже в Европа има педофилски партии. Пълен разврат и падение, на който би завидял дори Калигула. Няма, не искам, не мога да живея в такава Европа! Консервативното ми мислене ме противопоставя на тази лудост. Никой не им пречи да пропадат в блатото на греха, но и не искам да ми налагат как да живея. Не ни пречете да живеем нормално, не ни налагайте законодателно вашата лудост и Богоборие! На тази натрапена хомо-наглост ще  сложим  край, веднъж и завинаги! Рано или късно”, това пише Областният управител от АТАКА Илиан Тодоров. https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/oblastniyat-upravitel-ot-ataka-ilian-todorov-pisna-mi-ot-nakhalni-pederasti_news576537.html

ЗАБЕЛЕЖКА: Наясно съм със стандартната реплика към “нестандартните”, че от тях се иска само да си налягат шарените парцали, а не да си ги развяват пред очите на “хората”. Само че Тодоров открито ги заплашва с разправа и с ярост, достойна имено за привържениците на “окочателните решения”. Така че неговите адвокати ( нямам предвид онези в съда на 7 февруари ) могат да не си правят труда да ми обясняват нюансите на злобата (му) и допустимостта на човекомразието (му).

Share on Facebook