Ако страдате от бавен метаболизъм вълшебната смес, която препоръчва д-р Людмила Емилова ще ви помогне, освен това нормализира нивата на кръвното налягане

За всички е ясно, че бавният метаболизъм води след себе си редица проблеми.

 

Направете си тази смес и ще останете изненадани от резултатите. Освен, че ще забърза метаболизма ви, ще нормализира нивата на кръвното налягане.
Отварата е извънредно богата на антиоксиданти и витамини.

 
Пектинът, съдържащ се в ябълката и етеричните масла в канелата ще подпомогнат за основното пречистване на храносмилателния тракт, което ще подпомогне и работата на метаболизма.

 

Тази смес нормализира и нивата на кръвното налягане

Канелата пък ще подсили имунната ви система и притежава свойството да намалява риска от появата на Алцхаймер. Продуктите, които са ви необходими за приготвянето на вълшебната отвара, която ще забърза метаболизма ви, са:

500 мл. вода
1 ябълка
1 ч.л. канела на прах

Измийте добре ябълката и я нарежете заедно с кората.

Ако предпочитате бихте могли да я рендосате или пасирате. Залейте я с водата и добавете канелата. Разбъркайте добре всички продукти и я оставете да престои за 1-2 часа. Пийте от вълшебната смес през целия ден. Няма да сгрешите, ако си приготвите ябълково смути като спазите същите количества на продуктите.

Ако нямате  време да се занимавате с цялата тази подготовка, просто вземете една ябълка, измийте я добре, нарежете я на парченца, заедно с кората и я поръсете с канела. Можете да я хапвате по всяко време или пък, ако предпочитате, я приемайте като десерт, пише framar.bg.