Испанска фирма за бижута хвърли в екстаз много българи и българки. Двете серии Mateo MMS (мъжка) и Dor-dis (женска) завладяха сърцата и умовете на стотици нашенци, които искат да са в крак с модните тенденции. Много е лесно човек да се сдобие с уникалните бижута, тъй като компанията има онлайн магазин и на български език. Дори само бърз поглед на украшенията, които предлагат двете серии, може да остави и най-претенциозните от нас без дъх.

Наближава Свети Валентин. Безспорно - най-романтичният ден в годината за мнозина двойки по света. Вълнуващото очакване, трепетната подготовка и празнична еуфория. Някои считат, че любовта е смисъла на живота и може би са прави. За всички, които искат да покажат своите чувства по един или друг начин този ден определено е специален. Любовта е чувство, което се изпитва вътре в човека, то не може да се опише и обясни с думи, то е чувство на Сърцето. Именно за това то се е превърнало в символ, който най-много се свързва с този специален ден. 14 февруари е страхотно време да покажете на любимите си хора, колко много ги цените! И ако все още нямате своя подарък за половинката, не изпадайте в паника! Mateo MMS  и Dor-dis имат точното решение за вас:

Герданите, гривните и комплектите, които предлага Mateo MMS , са меко казано впечатляващи. Украшенията са стилни, уникални и неповторими. Нямаше как да не проверим, какво се предлага в секцията "Лимитирана серия". Там откриваме гривна с вулканичен лава камък. При тази удивителна гривна се залага на мистичните свойства на вулканичния камък, споделят от компанията. Бижуто е изработена ръчно от най-високо качество на материалите. Според китайската медицина този лава камък е източник на студ и затова има релаксиращо и успокояващо въздействие. Премахва енергийния дисбаланс. Енергийното му въздействие стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония.

Гердан „Вечерна светлина” пък е едно от скъпоценностите, които намираме в серията "Dor-dis", която е насочена към дамите. Той заема челно място в модната  колекция на DOR-DIS от ''Най-харесвани бижута за 2017-2018 година. Украшението е вдъхновено от дизайнера Атанас Ружев, от неговото разчупено и нестандартно мислене. То включва причудливи изкуствени кристали с гланцирана повърхност, които освен, че отразяват светлината, Ви правят по-забележими и специални. Уникалният синджир в златист цвят, който служи и като основа, завършва цялостната композиция на бижуто и прави външният му вид още по-изключителен.

В сайтът на "Dor-dis" откриваме и стилни предложения за деца. Едно от тях е "Гривна на приключението". Тя ни потапя в детския свят на приказките и приключенията с пирати. Съчетава прекрасни мъниста в син и жълт цвят и метални орнаменти във формата на черепчета. Комбинацията завършва цялостната композиция и прави детското украшение интересно и специално. Всяко момченце в своите мечти е искало да се бори с вечните пазители на седемте морета - пиратите.

На 12.01.2018 година с голям успех се проведе изложението за бижута във град Ница, Южна Франция. На него иновативните модели на Mateo MMS  и Dor-dis за 2018 година, създадени от дизайнера на фирмата Атанас Ружев “Penazidesing“,  се радваха на голям интерес от страна на посетителите. Особено впечатление направиха всички ръчно направени бижута от дамската и мъжката колекция на фирмата. Представители на други компании ,който също участваха на изложението,  бяха впечатлени и изказаха своите поздравления за детайлите, изработката и дизайна на бижутата от двете колекции Mateo MMS  и Dor-dis. Фирмата е кандидат за носител на най- престижната европейска награда за качество на бижута от Ница, не само заради отличните си продукти ,а и за стимулирането на малкия и среден бизнес оценен на национално и световно ниво.

Освен на сайтовете, които ще откриете в активните линкове, Mateo MMS  и Dor-dis можете да намерите и във facebook ТУК и ТУК>>>

За контакти: