Ботев Пловдив нанесе още един удар по школата на градския си съперник Локомотив. След като преди две седмици жълто-черните привлякоха от Лаута двама играчи от набор 2002, днес Glas.bg научи, че черно-белият талант на набор 2004 Иван Узунов вече тренира с канарчетата. Халфът бе избран в гласуване на треньорите от школата на Локо Пд за най-добре представилият се юноша през 2017-а година. Узунов и неговите съотборници през изминалата година спечелиха турнира на SKF в Сопот, което ги прати в Швеция на неофициалното световно първенство за юноши Готия Къп. На международния турнир те спечелиха бронозовите медали, което бе рекордно за български отбор постижение.  Тогава Локомотив пребори конкуренцията на 138 отбора от 27 държави и влезе в топ 3 отборите в света при набор 2004!

Glas.bg научи, че от Ботев Пловдив се облизват за още двама футболисти от този отбор на смърфовете. Към деца от този отбор интерес има и от Левски.

Припомняме ви, че канарчетата през изминалите дни привлякоха и треньорът Милен Кунчев от школата на Локо Пд.

Интересен в случая би бил коментара на шефа на школата на черно-белите Иван Маринов, след като трето дете на Локо Пд поема в посока базата на жълто-черните в Коматево.

Glas.bg вече зададе няколко въпроса към г-н Масларов, които можете да намерите ТУК и ТУК! Лошото е обаче, че те продължават да се трупат един след друг като бонбонки за рожден ден...