Оралният секс е нещо, в което не всеки мъж е добър. Възможно ли е когато го правите на партньорката си да допускате грешки? Ще се изненадате колко много могат да бъдат те!

Тя лежи на леглото с разтворени крака и свалени бикини. Ти идеално знаеш какво иска и си готов да й го дадеш.
Целува те грубо, маха ти ръцете от тялото си и ти бута главата  към интимните си зони. Вече си напълно убеден в желанието й!

Независимо дали сте с момиче за една нощ или изграждате дългосрочна връзка, жените винаги се интересуват от това какво можете да правите с езика преди да правят секс с вас. Проблемът е, че те са изключително придирчиви и всички харесват оралния секс по различен начин. Ако бившата ти приятелка е харесвала да й смучеш клитора, то новата може да обича само да го ближеш.
Факт е, че нещата изискват малко време докато партньорите разберат какво искат един от друг. Тук можете да откриете петте основни грешки, които мъжете правят при орален секс.

1. Правете го на правилното място
Ако приемате, че лизането е просто лизане на вагината – грешите. Може да си мислите, че ако слезете прекалено надолу, ще откриете нещо, което няма да ви хареса, но трябва да знаете, че има много специфичен начин на докосване на определени зони, които са чувствителни и ако не ги стимулирате по правилния начин тя никога няма да изпита истинско удоволствие от оралния секс.

2. Нейните желания се различават от вашите
Мъжете често грешат когато си мислят, че партньорките им са обсебени от идеята за проникване. Може би защото при тях е така? Жените в началото на половия акт не залагат на пениса на партньора си.
Опитайте първо да я докоснете с пръсти. Целунете вагината й и не използвайте езика си вместо пенис, за да проникнете в нея. Това ще й хареса, но няма да е достатъчно. Целта е съвсем елементарна.
Просто намерете клитора й. След известно стимулиране можете да сложите един или два пръста постепенно във влагалището й. Така ще осигурите двойно удоволствие. Не забравяйте, че в никакъв случай  не бива да бързате.

3. Има повече от един начин да го направите
Когато вече сте се насочил към нейния клитор, трябва да знаеш, че всяка жена обича той да бъде стимулиран по различен начин. Някои обичат да им го смучат, други да им го ближат, трети да движите езика си хоризонтално или от долу нагоре.
За съжаление на това място няма табелка с инструкции и ще се наложи да прибегнете до практиката проба-грешка. Има обаче едно задължително правило, което трябва да спазвате винаги. Поради чувствителността на клитора, избягвайте допира със зъби в началото на любовната игра. Това може да и причини болка и да провали цялото начинание.

4. Жените са деликатни
Това е вярно. Жените имат много по-чувствителни ерогенни зони от мъжете. Това означава, че ако сте прекалено груб, ще я нараните. Съветът е да държите пръстите си винаги влажни, брадичката гладка и да избягвате да докосвате клитора й със зъби. Оставете страстните сцени за филмите. В действителност нещата са малко по-различни.

5. Поддържайте темпото
Може би си мислите, че когато става въпрос за орален секс нещата при мъжете и жените са еднакви. Трябва да знаете, че това далеч не е така. За да се възбуди една жени и да стигне до оргазъм чрез орален секс понякога са  необходими минимум 20 минути. Ако не сте подготвени за това и не знаете как да го правите, бъдете сигурни, че ще се изморите още на десетата. Идеята е да имате достатъчно тренинг и настоятелност. Внимавайте и не претупвайте нещата.
Тя ще го усети и може да не ви даде втори шанс. Постарайте се да бъдете добър любовник и тя ще ви се отблагодари със същото. А ако искате да накарате едно момиче да спи с вас? Тогава няма по-убедителен начин от един мощен оргазъм
чрез орален секс. Така ще й покажете, че се интересувате от нейното удоволствие и сте готов да й дадете това, което тя иска.