Треньорът на Локомотив Пловдив набор 2002 Георги Недевски направи странен избор и постави интересите на друг отбор пред тези на неговите момчета. Glas.bg разбра, че специалистът е заминал с отборите на Локо родени 2006-а и 2008-а за турнир в Турция. Недевски днес не водеше заниманието на своя тим, а като негов заместник се яви колегата му Апостол Костадинов. Проверка на Glas.bg показа, че Недевски е в Турция, след като треньорът на U10 на Локо Пд Светослав Каламов го е поканил и е взел разрешение от шефа на школата Иван Маринов.

Иван Маринов коментира ситуацията така: “Лагерът е предвиден преди 3 седмици. Знам, че сега се гледа под лупа, заради напусналите играчи в посока Ботев. Тогава обаче такива нямаше. Каламов ме помоли Недевски да му помага и аз разреших. “

Припомняме ви, че преди няколко дни двама футболисти на Локо от този набор поеха в посока Коматво, а през лятото това направиха други двама играчи, които предпочетоха да продължат развитието си в ЦСКА и Левски.

На съвестта на Иван Маринов и Георги Недевски оставяме решението, дали е най-правилното за настроението и морала на този тим точно в този момент дванайсетте (толкова останаха в този отбор) момчета да бъдат тренирани от други специалисти. Днес това бе Костадинов, в понеделник щял да бъде кондиционен треньор.  В събота и неделя занимания няма да имат. Контрола или контроли също явно не са нужни.

Припомняме ви също така, че в школата на Локомотив подготвят нов ход, според който всеки един от треньорите в различните набори ще помага на свой колега. Решението влиза в сила след няколко дни, но също така е факт, че НЕ г-н Недевски ще е помощникът на Каламов в набор 2008, което до някъде би оправдало решението му да замине и да остави на колеги подготовката на своя отбор.

Лично ние пожелаваме успех на момчетата от набор 2002 на Локомотив Пловдив и им пожелаваме да докажат, въпреки всичко, че имат качествата и най-вече сърцата, да защитават с чест черно-белите цветове.

А сега няколко въпроса към Иван Маринов, които напират у нас, въпреки всичко: Колко пъти е помагал на други треньори Георги Недевски? Защо отива да помага на Каламов, след като НЯМА ДА Е помощник на този набор?  Знаете ли, че когато негови деца тренират с други треньори  поради разминаване в смяните на спортната паралелка и другите училища, той не зачита, че са тренирали и не ги взима в групата за мачовете? Защо  не нарушава “принципите” си  треньорът в тези случаи, а ги нарушава,  когато става въпрос той да е на гурбет? Само в тези случаи ли може да преглътне децата да с тренирани от други? Наистина ли е поканен от Каламов или от родител, който от години се грижи добре за него, като му носи на кафенце и разбор “най-скъпата баклава от Истанбул” и го вози с луксозната си лимузина  от стадиона до масажния салон за релаксиращи процедури? Има ли треньор,  който ходи на работа подпийнал и на който прякора му е Масларчето, и който вие покривате?  Защо определени набори всяко лято и зима обикалят по турнири, а други не са мърдали от Пловдив? Защо не се поиска от заможните родители да помагат на цялата школа, а не само на тези набори, в които играят техните деца? Защо се е случвало по въпросните турнири да се излиза с екипи различни от официалните, осигурени от спонсора на школата? Вярно ли е, че сте казали, че не можете да мотивирате треньорите да работят, когато е имало забавяне на заплатите, а сега не можете да ги мотиврате, защото били ниски? Какво се случи с решението наборите от школата на Локомотив Пловдив да ходят на лагери и турнири, само когато те са отганизирани от клуба, за да не се поставят по-малко платежоспособни родители в неудобна сируация? Колко пари поиска Георги Недевски за да поеме и набора на напусналия Милен Кунчев? Казвал ли е той или други треньори, че за тези пари - толкова работа (по 90 минути на ден)?

В крайна сметка, кой управлява ДЮШ на Локомотив Пловдив?

Отговорите всички ги знаем, питаме за един приятел?

Наздраве!