Как Русия ( или СССР) може да смаже един малък народ с ръцете на местни главорези? Не, този път не става дума за България.

Предупреждавам : долният линк към статията “ПЕХОТАТА НА ПУТИН” е само за хора с търпелив нрав и здрави нерви, които биха си направили труда да напрегнат сетивата си, за да научат как работи машината на Путин за подчиняване на цял един народ, като чеченския, на престъпните цели на режима в Москва. https://putinism.wordpress.com/2018/01/21/kadyrov-1/

Сложно е богато илюстрираната информация да бъде преведена- налага се човек да мобилизира българския си език, който е в основата на 55 на сто от съвременната руска лексика ( по данни на руски учени, които съм цитирал многократно).

Публикувам само малка анотация към руския оригинал на публикацията.

 

 

Чечня , смазана преди 18 години от Русия под командването на изгряващия й вожд Путин, е отдадена на концесия на престъпен клан от чеченски главорези, преминали на руска служба. Това, което царска Русия не успява да направи с чеченския народ след десетилетни войни в Кавказ през 19 в., Путин постига с ръцете на местни бандити в началото на 20 век.

Гордият чеченски народ е прекършен и буквално поробен. Кадиров въвежда за тази цел тактика на изнудване на сънародниците чрез насилие и масови екзекуции на хора, чиито роднини са принудени да му служат, за да спасят кожата на близките си- а и своята.

 

Рамзан Кадиров напълно сериозно и официално е наричан в Чечня падишах.  Кланят му са като на султан. Близките му съратници – също, като него- са окървавени с масови убийства. Най-видните от тях  са бивши сепаратисти, воювали за независимостта на своята страна, преди на хоризонта да се появи Путин. Той им предлага сделка, към която се придържа чрез ненамеса в нейното брутално реализиране. Свежда се до руско покровителство и огромни субсидии от Москва на разпореждане на върхушката в Грозни срещу кучешка вярност на Кадиров и неговия клан към Кремъл.

Нещо повече, “пехотата на Путин”  под командването на неговото творение Кадиров, е преторианска гвардия, наказателен отряд от резерва  на Путин за употреба и срещу руски противници на режима в случай, че се стигне до някаква силова съпротива срещу самодържеца в Кремъл.

 

Share on Facebook
nSDdVNj
nSDdVNj
VTb6mlq
VTb6mlq
SV8wdbp
SV8wdbp
qdupjIQ
qdupjIQ
10XuumY
10XuumY