Навлизаме в месеца на зодия Водолей. В този период звездите обещават положителни емоции и много срещи с приятели.

 
Според астролозите месеца е подходящ за професионална реализация и преследване на отдавна замислени цели.

Периода е изпълнен с много промени, повечето от които хубави. Водолеите са хора, които не обичат да събират вниманието към себе си, но въпреки това го правят. Те са индивидуалисти и именно това е най-силното им качество. Не подражават на никого и не е в техен стил да копират околните.

Любопитни са за всичко около тях, дори и да не ги касае пряко.

Като характер представителите на зодия Водолей са ласкателни, любезни, добри, на моменти дори наивни. Имот богато въображение, добри приятели са и не обичат да се показват. Обичат приятелите си и са готови на всичко за тях. Приятелството е най-ценното нещо в живота им и те го показват постоянно. Водолея се справя лесно с новото. Не се страхува да от началото и с лекота навлиза в нещата. Най-ценното за тази зодия е независимостта.

Предпочита свободата и не би я заменил за нищо. В работата си Водолея постига и прави всичко с лекота. Присъщо за тях е да работят по начин, който е абсолютно различен от останалите и затова често остават неразбрани. Имат изключителна умствена способност и това им помага когато трябва да се съсредоточат върху нещо. Намират решения на проблемите почти като с магия.

Парите определено не са на първо място за тях. На мнение е са, че колкото има толкова, далеч са от мисълта, че парите са важно нещо в живота и трябва да се борят със зъби и нокти за тях. Как приемат раздялата зодиите Везни, Скорпион и Стрелец Няма правило, с което да се справяме с трудните моменти в живота. Няма изпитана техника, която да ни помага в моментите на тъга или так... Прочети повече В любовта Водолеите пристъпват с гръм и трясък в началото, а след това карат по-кротко и спокойно. Интересува се от хармонията между двамата, интересите, и плановете за бъдещето.

Според него те трябва да гледат в една посока. Способни са, когато се влюбят, да направят всичко, дори и невъзможното за любимия човек. Готови са да обичат до край, ако намерят човек, с когото комуникацията да е лесна и спокойна, без излишни драми и проблеми. Подходящи партньори в живота на Водолея са, Лъв, Дева, Близнаци.