Скандалното милионерско чедо Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с джипа си "Мерцедес" GL преди да бъде задържано, позовава се БЛИЦ от два независими източника.
Както медията ни написа първа, Гущеров-младши бе арестуван след пиянски запой и последвал скандал с други мъже в столично заведение.

Стана ясно, че арена на гуляя му е било мутренското свърталище "Домби". В същото заведение преди години бе наръган и Благой Георгиев-Багата.

Години наред "Домби" бе уютно убежище на мафиотски босове и едно от любимите места на главатаря на ВИС-2 Георги Илиев-Главния.

Явно Гущеров-младши се е впечатлил от някогашната мрачна слава на "Домби" и е опитал да придаде добавена стойност на комплексираната си личност. Това, обаче му е изиграла зла шега.

Сега той е в ареста. Разследващите предполагат, че преди инцидента е употребил алкохол. Самият милионерски син е отказал кръвна проба, което му вещае нови неприятности.

Засега е задържан за едно денонощие, но прокуратурата ще настоява той да прекара много по-дълго в ареста.

Медията ни научи, че полицията издирва и част от мъжете, които са били в конфликт с Гущеров-младши. Не са изключени и още арести в рамките на разследването.