Звездата от филми за възрастни Оливия Луа бе открита мъртва в клиника за лечение на зависимости в Калифорния, предава Fox News. Нейната смърт е поредната от серията трагични смъртни случаи в порноиндустрията.
 
"Много коментари бяха направени в последно време относно смъртните случаи сред звездите във филми за възрастни и сега с голяма тъга трябва да ви информираме, че списъкът стана по-дълъг. Днес научихме, че Оливия Луа е починала тази сутрин - лека й пръст," пише в официалното изявление.
 
Семейството и приятелите на Луа били "дълбоко загрижени" от количеството лекарства, които тя вземала по лекарско предисание, основната версия е, че е умряла от смесване на лекарства с алкохол. Нощтта преди смъртта си Луа пусна своя снимка с текст: "Чувствам го навсякъде, нищо повече не ме плаши".

LA Direct Models потвърдиха в изявлението си, че това е втора тяхна актриса - след Оливия Нова, която е починала през последните месеци: "Ние от LA Direct Models не можем да повярваме, че за такъв кратък период от време това ни се случва не веднъж, а за втори път". Полицейските служби в столицата на хазарта обявиха, че е починала от "остър уринарен сепсис, които се е разрастнал до бъбреците."

Огъст Еймс (23 г.) се обеси през декември, след като я обявиха за хомофобка, заради отказа й да прави секс пред камера с мъж, който е участвал в гей порно

Сред другите скорошни смъртни случаи са 31-годишната Тури Лав и 35-годишната Шая Стайлз. Лав, чието истинско име е Юризан Белтран почина през декември от свръхдоза. Наскоро пенсиониралата се от занаята Стайлз издъхна в съня си през ноември.

С Оливия Луа списъкът на умрелите в последните месеци порно звезди се увеличава на 5.