Тези, които доминират всеки път се определят като неустоими, способни, красиви и изкусителни. Наистина ли и вие сте сред тях? Хороскопът ще ви разкрие.

Кои са 3-те доминантни зодии сред мъжете ?

Овен

Първият знак на зодиака попада в доминиращите.

 
Това е напълно завършен мъж в отношенията си. Амбицията няма да му позволи да стои на страна и само да гледа. На него му е нужно винаги да бъде първи и не се отказва лесно от нещата, които си представя, но господства и в емоционално отношение. Съответно според характера си, избира силна партньорка с подобни характеристики.

 

Телец

Телецът е отличен партньор за жените, които искат да бъдат подчинени, но все пак да се пази тяхната женственост и чувственост. Никой не осъзнава по-добре от Телеца женските нужди. В секса се раздава максимално. Той е способен да мотивира всеки човек.

 

Лъв

С една дума – крал! Не бива да повтаряме, че това е доминиращ човек без конкуренция. Лъвът извлича наслада от всяко поле. Той заема основно място на всички позиции и събития и очаква голяма подкрепа от партньорката си. Не се задоволява с посредствени неща в нито една форма. При него важи правилото всичко или нищо.

Кои са 3-те най-доминиращи зодии за жени ?

Телец

Жената Телец е добра. Не само, че е хитра, тя знае как да задоволи партньора си и да получи безгранична любов. Нейният дом е символ на хармония и топлина, а паралелно с това притежава необикновен усет за бизнес. С оглед на това, че има фобия от нищета, тя по всеки възможен начин печели пари. За нейните фантастични извивки няма нужда да говорим. Това е истинска силна жена.

 

Везни

Тя е красавица, най-красивата от всички знаци в хороскопа. Щом я видите, прощавате й всичко. Не може да се похвали, че е домакиня, но затова се пък е ужасно красива. Има уникални маниери и изглежда като богиня, която е слязла между „обикновените“ жени. За нея не съществува врата, която не е отворена. Макар че звучи несправедливо към другите, такъв е животът на Везните.

 

Лъв

Също както при мъжете, така и при жените – Лъвицата е лъвица в буквалния смисъл на думата. Нейното появяване очарова, знае да наложи волята си и за себе си избира само съвършеното. Кралица е на добрият вкус, а дори и когато нещо прави погрешно, ще намери начин как да ви убеди, че това е правилното.