Независимо дали сте моден маниак, или изобщо не ви пука за тенденциите, има няколко неща, които винаги ще ви свършат добра работа, ако ги запазите в гардероба си. С тях ще бъдете секси и актуални винаги. Те се съчетават чудесно с безброй други дрехи и подхождат на различни стилове. Представяме ви най-добрите приятели на личния ви стил:

1. Коженото яке

То е такава яка класика, че може да си оспорва първенството само с добрите стари джинси. Подхожда и на вечерен тоалет, и на супер спортни облекла.

2. Скъсаните дънки

Може да ги наричате джинси или пък дънки, няма значение – важното е да са скъсани. Може би защото така изглеждате още по-неглиже, а това се харесва и е свежо.

3. Тренчкот/шлифер

Парижко е да облечеш шлифер, панталони по крака и висок ток или пък балеринки. Парижко е и му идва времето, така че вадете любимите си шлифери, момичета!

4. Бяла риза

Може дори да бъде мъжка. Но я имайте задължително на една ръка разстояние – може да я съчетавате с дълги, женствени поли или пък с момчешки панталони. Тя носи и на много аксесоари. Шалове, ефектни бижута, добре сте й дошли!

5. Малка черна рокля

Тя няма нужда нито от представяне, нито от това някой да ни убеждава, че е задължителна за всеки дамски гардероб. Тя е Нейно Величество!

6. Дънково яке

То също никога не е слизало от витрините на големите магазини, но през идния топъл сезон ще е на особена почит. Освен че е практично, дънковото яке ни прави да изглеждаме още по-свежи, по-млади и по-закачливи.

7. Кецове

Дори сега да не може да си представите елегантните си крачета в спортни обувки, ще дойде ден, в който ще бленувате да слезете от високите токчета и въпреки това да се чувствате ужасно готина.