Петъчният ден ще се размине с обичайното познатото. Ще ви се наложи да се справите с определени условия, въпреки съмненията си.

 
Действайте разумно и с подход. Ако опитате да пришпорите нещата ще сгрешите.

Дневен хороскоп ОВЕН
Съобразявайте се с условията
Запазвайки спокойствие и добър тон в общуването, ще си спечелите съмишленици в предстояща надпревара. Денят е подходящ за анализ и само оценка не само на работата, но и на всичко в живота ви. Изразителен успех и печалби за делово ангажираните, добри възможности за придвижване или осъществяване на цели свързани с бизнес,но и противоречия поради сблъсък на интереси, които ще прераснат в остри кавги.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Действайте честно
Сетивата ви са отворени за новостите в живота и без затруднения ще ги следвате. Поддавайки се на чуждо влияние през днешния ден, може да се сблъскате с коварни измами, лицемерие и други отрицателни въздействия. Налице са твърде благоприятни възможности за успех в делата, с които ще се заемете, но и подчертани предупредители за честност. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Не влизайте в противоречия
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. Нещата, с които се сблъсквате през днешния ден са отражение на мисленото и същността ви, за това, ако сте недоволни, работете за отстраняването им. Този ден ще е доста напрегнат, а за някои Близнаци ще е особено труден и мъчителен. В деловата дейност, домашните ангажименти и контактите в обществените среди, петък е много благоприятен.

Дневен хороскоп РАК
Повече напрежение за работещите
Служебните задачи търпят застой и вина за това имате и вие. Не ви липсват желания, но за съжаление интереса ви не е траен. Насочете енергията си там, където сте силни и може да сте полезни, с това не само ще стабилизирате позициите си, но и ще дадете заявка за нещо по-добро. Денят е благоприятен и успешен. Повече напрежение ще има във взаимоотношенията с околните за онези от зодията, които ще бъдат ангажирани с професионални задачи. 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Неудобства
Бизнесмените ще отбележат финансов успех, за който са положили немалко усилия. Днес не е препоръчително да подхващате нищо ново, с работа върху текущи задачи ще постигнете намеренията си и ще ви остане време за размисъл. Петък разкрива за Лъвовете хубав шанс за финансов успех и за реализация на делови цели. в личен план обаче не липсват проблеми, които за едни от зодията са от здравословно естество, докато при други засягат любовна ситуация. 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Действайте самостоятелно
Съзнателно ще се абстрахирате от всичко, което ви създава дискомфорт и пречи на активността ви. Подредете приоритетите си, без да се суетите и да изпадате в ненужна словесност. Девите разчитащи на индивидуална реализация ще разполагат със силен шанс за финансов успех. Ако обаче комбинирате усилията  си в партньорство с някой, ще останете разочаровани, защото другата страна ще се опита да ви измами. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Взаимната честност е необходимо условие
Без угризения на съвестта си ще дадете предпочитание на личните си ангажименти пред професионалните. Бъдете практични и работете върху изпълнението на текущите ангажименти, за да се предпазите от излишни терзания и депресии. Денят разкрива много добри възможности за печалби, но подчертава също така, че възникнат обстоятелства, създаващи условия за измами от двете страни. 
 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Успех в преговори и сделки
Имате смели планове за следващите дни и още днес се залавяте с реализирането им. Отложете новите проекти, ако предвиждате такива, и работете върху приключване на текущите, без да оставяте нищо недовършено.  Контактите в близкия кръг са белязани с много добри възможности за реализация. Това се отнася и за предварително уредените среши с цел реализация на сделка, или за провеждане на преговори. 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Добри възможности за печалби
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Постоянството ви носи предимства, но деловите и бизнес изяви днес не са препоръчителни. Този ден е благоприятен за реализация на делови ангажименти с цел печалба. За всички от знака е препоръчително да контролират повишената си нервност и да не достигат до конфликти.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Многопосочни възможности
Промените, които предвиждате изискват да сте обективни към себе си, да анализирате пропуските си и работите върху отстраняването им. С изключение на практически ангажименти в професионалната сфера, петък е твърде благоприятен за друг вид дела. По-точно трябва да се каже, че денят ще е успешен във всичко, но при делови ангажименти ще възникне доста напрежение.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Силен късмет
Огледайте се около себе си. Това, което виждате е отражение на истинската ви същност, и ако то не ви харесва, работете за промяната. Водолеите активно ще са насочат към реализацията на дела от материално естество. По-характерен за този ден е силният късмет, което естествено предполага разнопосочен успех в сферите, които представляват интерес за вас, и респективно в онези, към които ще се отправите днес.

Дневен хороскоп РИБИ
Душевно напрежение
Нещата, с които се сблъсквате днес са отражение на вашето мислене, правилността на действията ви и начина, по който ви възприема обкръжението ви. Основната характеристика за петък е – ден с добри възможности, но като емоционален отенък е тежък и доста напрегнат. При това положение е съмнително, че преобладаващият процент от родените в знака ще концентрират вниманието и усилията си върху реализацията на по-значими цели.