Дръзка кражба от магазин за дрехи на първия етаж в търговски център "Гранд" е извършен вчера, сигнализираха собствениците на обекта. В края на деня касиерка забелязала липсата на най-скъпия елек от естествена кожа и лисичи косъм. Дрехата се продава на стойност 600 лева и е по-дълга от обичайните елеци.

"Прегледахме камерите и видяхме извършителката, която влиза от единия вход на магазина. Облечена е с голям шал, дебело яко, раница и чанта, но няма корем. Минава опипва дрехи, разхожда се и докато магазинерката е заета с друга жена, която мери дънки в пробната, младата жена успява да свали елека от един закътан щанд, слага го под шала излиза като бременна от другия вход", разказаха собствениците на магазина. 

Те обясниха, че кражбата на толкова скъпа стока не е никак пренебрежителен удар за бизнеса им, а продавачката е повече от разтърсена, тъй като се чувства виновна, че не е хванала в крачка извършителката.

Единствена утеха остава, че "бременната" с крадени стоки мома, ще бъде издирена. Ако разпознаете момичето, можете да сигнализирате във всяко РПУ или на тел. 112.