Вчера първи ви информирахме, че бразилец ще пристигне под тепетата, след като Чавдар Цветков разкри новина след победата над Хебър Пазарджик. Днес сутринта, след като ви разкрихме за трансфера на Езе на Лаута, ви съобщихме и че пристигналия бразилец не е сам, а е с още двама негови сънародници.

PlovdivDerby.com успя да научи техните имена и сега ще ви разкрием кои са кариоките, които вече са в хотела на смърфовете в Марково.

Левият бек, както вече ви информирахме, се казва Виктор Луиз. Цялото име на бразилеца е Виктор Луиз Перейра Силва. Той е на 20 години. Последният клуб, в който той се е подвизавал е Сао Бернардо. Вижте неговата видеовизитка:

Вторият играч се казва Матеус Енрике де Паула и е на 22 години. Той е атакуващ футболист, а последният му тим е Демократа. Той е висок 182 см. и тежи 78 килограма. Ето и видео с неговите изяви:

Последният от триото футболисти, които ще се опитат да впечатлят Бруно Акрапович е Луиз Филипе Сантос де Соуса, познат повече като Паулиста. Той е на 23 години и също е атакуващ играч. Той е юноша на Гремио, а последно е играл за Сао Пауло –  СП. Той е висок 175 см и тежи 75 килограма. Ето и видео с неговите изяви:

Триото кариоки са родени в Сао Пауо, показа справката на PlovdivDerby.com.