Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз ще бъде оперирана днес. Това признава самата тя в стори, което качи в социалните мрежи. Още вчера красавицата сподели пред последователите си, че е на изследвания, за които страшно много закъснява, но не пожела да разкрие какви точно.

Днес вече звездата от "ВИП Брадър" е приета е в болница. Тя се показа от болницата, облечена в пижама. Видимо красавицата бе много притеснена от това, което й предстои след минути, пише Блиц. Ето какво каза тя от лечебното заведение:

"Днес е много важен ден за мен, защото ще се оперирам. Аз съм смело момиче, но нали знаете какво е преди операция, особено такава с пълна упойка.Дано всичко е наред... малко тази пълна упойка... дано всичко е наред."

Не е ясна причината за операцията, но прави впечатление, че Мегз е суетна дори изправена пред такова предизвикателство. Освен, че ползва различни филтри, говорейки за операцията, прави впечатление, че дизайнерката не желае и за момент да се раздели с изкуствените си коси, които отново са на главата й.