Локомотив Пловдив победи с 4:0 юношите на клуба до 19 години в контролна среща играна на Лаута. За черно-белите сериозно впечатление направи играч, дошъл на проби снощи Фроиан Кадури и младият Архан Юсеин, който игра като дефанзивен халф. Резултата откри Марчев след 12 минути игра, а 2:0 направи именно Кадури

Акрапович излезе през първото полувреме с любимата си схема 4-3-3. На вратата бе Илко Пиргов. Централни бранители бяха Ванче Траянов и Везалов. По беговете играха Джамов и Велковски. В средата на терена оперираха Архан, Банович и Аяри, като последния бе натоварен в повече офанзивни функции. По дясното крило оперира играчът, дошъл  на проби, а по лявото новото попълнение Буна. Марчев пък бе поставен на поста централен нападател.

Второто полувреме мъжете на Локо Пд излезоха с коренно различен състав.

На вратата започна Росен Андонов. Като централни бранители стартираха Марков и Георгиев. ПО бековете бяха Законов и Главчев. Тройката в средата на терена бе оформена от Парвиз, Ходжапур и Янко Георгиев. Централен нападател бе поставен Михалевич, а по крилата оперираха Райков и Бакалов.

10 минути след подновяването на играта Асен Георгиев направи резултата 3:0 след центриране от корнер. Димо Бакалов с хубав пробив от ляво и удар по земя в далечния ъгъл направи резултата 4:0. Локо вкара и пети гол, но Атанас Узунов го отмени заради засада.

В срещата участие не взеха Аралица, който до вчера лекува вирус и Пардиньо, който е с лека контузия след вчерашната тренировка.