Камера за видеонаблюдение е запечатала шокиращия момент, в който наемен убиец стреля и убива от близко разстояние 37-годишния бразилец Джовани Фрейтас, родител на две деца, докато приказва и пие безгрижно бира със свой приятел. Смъртоносния инцидент е станал близо до град Куритиба в Южна Бразилия като жертвата е уцелена три пъти в главата и е починал на място само секунди след като отпива за първи път от кенче с бира в пицария, съобщава "Мирър".
 
Убиецът, който на кадрите се вижда как влиза през вратата, докато Джовани се смее и шегува със свой приятел, все още е издирван от бразилската полиция.

Килърът се насочва директно към жертвата си, който е бил работник в зоомагазин и за когото полицията уточнява, че през 2016 г. е оживял при друг опит за убийството му. 


Според информацията, приятелят на убития е изпаднал в шок след фаталния инцидент. На кадрите се вижда и как убиецът вече излиза през вратата, когато четирима души, седящи на маса в пицарията осъзнават какво се е случило. 

Местните издания уточняват също така, че предишният опит за убийство на Джовани Фрейтас, който никога не е имал неприятности с полицията, е свързан с любовен триъгълник.