Цирковият акробат Енчо Керязов така и не се разведе с дългогодишната си съпруга Дима и предпочете да запази брака си, вместо да се отдаде на любовницата си Мария Игнатова. Останала сама и отхвърлена, тв водещата потърсила бившия си приятел Димитър Рачков и със сълзи на очи го умолявала да се върне при нея.

Екранната партньорка на Алекс Раева и комикът са разделени близо година, а до разлъката се стигна заради изневяра от нейна страна. Чаровната блондинка откри нова страст в лицето на Керязов и скоро след това сложи край на отношенията си с Рачков.

„Митко беше много наранен, но се стараеше да не го показва. Никога не е казал лоша дума за Мария. Даже когато го заряза, не навлизаше в подробности и обяснения, но си личеше, че тъгува по нея”, разказват хора от обкръжението на Рачков, твърди "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.

Същевременно след една дузина отричания, че имат нещо интимно, съпругата на Енчо надуши истината и му поставила ултиматум да избира – или Мария, или нея. Изправен пред трудно решение, Керязов все пак предпочел да остане със законната си половинка в името на двете им деца. 

Мария до последно се надявала, че Енчо ще зареже съпругата си. Щом видяла, че връщане назад няма и той е направил своя избор, Игнатова се обадила на Рачков и през сълзи се замолила да й даде втори шанс.

Въпреки обидата и огорчението, актьорът все още я обичал и откликнал на жалбите й, но дали да подновят връзката си все още се колебаел. Доверието му в нея вече се било изпарило и Митко поискал малко време да помисли, за да реши какво да прави с личния си живот оттук нататък.