Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Овен

Вътрешна мощ, неочаквана енергия, самоувереност

В работата бихте могли да сте звезди. Хората около вас ще ви предложат помощ.

 
Съветваме ви да приемете тази помощ, да оцените тези жестове и естествено да върнете услугата. Никой не харесва егоистите. През февруари представителите на зодия Овен ще прегледат и ще преценят кои са приоритетите им. Очаква ги и развитие в личностен план.

Няма да осъзнаете, докато не стане прекалено късно, какво е трябвало да направите по различен начин. За съжаление, сега не можете да оправите нещата, но поне може да се поучите от грешките си за в бъдеще.

Посетете семейството си. Може би сте избягвали най-близките си прекалено дълго, но сега вашето внимание ще ги направи щастливи.

Вашият ангажимент е голям и вие чувствате, че може да продължавате още и още. Но трябва да сложите някакви граници, иначе това може да завърши зле.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Телец 

Силни и инатливи, но практични и решителни

Във връзките, същото отношение ще се отрази добре. По-добре спазвайте дистанция. Емоциите може да замъглят трезвото ви мислене. Месец февруари няма да бъде благоприятен в личен план. Изглежда, че спокойствието, което Телците бяха намерили през изминалата година, започва да изчезва.

Звездите вещаят най-доброто, особено за тези, които са необвързани. Вашият път е отворен и има голям шанс да срещнете правилния човек, така че отворете очите си, за да не го изпуснете.

Нечестното отношение в работата не е нищо ново. Не сте само вие, които се чувствате огорчени. Намерете си съюзник.

Посетете музей или изложба. Ще се забавлявате, а може би и ще научите нещо ново.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Близнаци 

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

През февруари е подходящо да планирате за бъдещето. Близнаците няма да пропуснат нищо важно в работата сега, затова е подходящо да следват мечтите си в този момент. Поглезете се с нещо, което сте жадували отдавна или отидете на зимна ваканция. Изживейте периода максимално. Другата част от годината ще бъде натоварена и няма да имате време за подобни дейности.

Бъдете силни, ако се изправяте пред раздяла. Не бъдете тъжни и очаквайте бъдещето с нетърпение.

Рутината няма да ви привлича вниманието за дълго. Трябва да бъдете изобретателни и да изпъкнете малко. Може би вашият шеф ще ви забележи и оцени.

Жадувате ли за приключение? Общувайте с хора и си „създайте“ приключение сами.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Близнаци 

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

През февруари е подходящо да планирате за бъдещето. Близнаците няма да пропуснат нищо важно в работата сега, затова е подходящо да следват мечтите си в този момент. Поглезете се с нещо, което сте жадували отдавна или отидете на зимна ваканция. Изживейте периода максимално. Другата част от годината ще бъде натоварена и няма да имате време за подобни дейности.

Бъдете силни, ако се изправяте пред раздяла. Не бъдете тъжни и очаквайте бъдещето с нетърпение.

Рутината няма да ви привлича вниманието за дълго. Трябва да бъдете изобретателни и да изпъкнете малко. Може би вашият шеф ще ви забележи и оцени.

Жадувате ли за приключение? Общувайте с хора и си „създайте“ приключение сами.

 

  Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Рак  

Емоционален, но отзивчив характер, раздразнителен и сдържан

Ще получите похвали за разрешаване на няколко спора и конфликта. Най-накрая ще имате възможността да се възползвате от уменията, които сте придобили през годините. Ще можете да удовлетворите желанията и на двете страни след предложение на подходящ компромис. От друга страна, представителите на зодия Рак няма да се справят много добре във взаимоотношенията през този февруари.

Излъчвате положителна енергия и затова днес е правилният ден за срещи. Бъдете по -социални, може да си създадете приятели или дори да срещнете сродната си душа.

Време е да сортирате неносените дрехи, ако килера ви е наистина препълнен. Не бъдете милостиви.

Не мислете само за себе си за вашия комфорт. Понякога трябва да се пожертвате.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Лъв 

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

Лъвовете ще се окажат в патова ситуация през февруари. Особено в личните взаимоотношения. Ще откриете, че не сте толкова близки, колкото сте били с половинката си и чувствата между вас вече не са толкова прекрасни. Оправданията няма да помогнат. Този проблем трябва да бъде решен възможно най-скоро. Трябва да поговорите.

Несигурността ще ви притеснява повече от истината. Затова трябва да поговорите с партньора си честно, дори и разговорът да е неприятен.

Ако вашите колеги ви завиждат, помислете дали има нещо нередно в това, което правите и се опитайте да бъдете по-мили.

Опитайте нещо ново за промяна. Каквото и да е. Стига стереотипи.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Дева 

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

Девите няма да са много добри в работата си през февруари. Звездите не са разположени в правилната, спокойна позиция. Така че няма да изпъкнете, но и няма да изостанете. Ще разберете, че няма нужда да насилвате нещата и ще приемете факта, че не може винаги да сте отговорни за всичко. Оставете работата на останалите и освободете малко напрежението.

Дори, когато говорите с най-добрия си приятел, не забравяйте добрите маниери. Все пак, някои теми могат да бъдат неподходящи и неудобни за някой.

Планирайте ваканция. Поне за малко ще забравите за тревогите и ще започнете да я очаквате с нетърпение.

Не се ядосвайте и разстройвайте от началото на деня.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Везни 

Справедливост, симпатия, хармония и интелект

През февруари, ще се появят проблеми в работата. Това може да включва уволнение на хора във фирмата, спешни крайни срокове или смяна на местоработата ви. Което и да е, ще трябва да се постараете да запазите сегашната си позиция. Може би ще трябва да инвестирате малко от свободното си време, за да допринесете в работата си. Това е единственият начин Везните да преодолеят проблемите си.

Ако нямате време вечерта, по-добре четете научна литература, отколкото художествена литература.

Вие сте в парти настроение, така че не се колебайте, а излизайте с приятели, дори и сами. Със сигурност ще срещнете някого.

Фактът, че се чувствате умствено зле може да е причинен от умора. Тялото и умът са свързани, не го забравяйте.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Скорпион 

Наблюдателни бойци, предвидливи и съпричастни към другите

В следствие на небрежност, малки проблеми ще се появят в кариерата ви през февруари. Внимавайте за хората, които искат да ви помогнат. Може би няма да имат най-чисти намерения. От друга страна, в най-близкия семеен кръг Скорпиона може да намери сигурно място, мили думи и разбиране.

Използвайте този ден пълноценно и прекарайте време със семейството си. Ще видите, че ще бъде забавно.

Не мислете за отмъщение само, защото вашият колега се справя по-добре от вас. Лошият късмет може да се обърне срещу вас.

Ако не се чувствате добре, не се насилвайте да правите неща, които не харесвате.

 

  Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Стрелец 

Целенасочени, енергични и изпълнени с желание и старание

С приятелско отношение може да намерите подход към колегите и дори и към шефа си. Всички се чувстват спокойни в компанията ви, дори може да ви доверят някои тайни. Вие определено не трябва да злоупотребявате с тази информация през февруари. По време на бизнес срещи Стрелците трябва да спазват дистанция въпреки симпатиите.

Ако мислите, че имате прекалено много работа, трябва да подредите приоритети си или работата по програма.

Не мислите ли, че нещата са малко объркани напоследък? Обърнете внимание на организацията и реда им.

Ако сте били под стрес дълго време или сте работили прекалено много, здравето ви ще страда. Почивайте си по-често.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Козирог 

Консервативните знаци са практични, предпазливи, постоянни и сериозни

Февруари не е късметлийският ви месец за вземане на решения. Представителите на зодия Козирог трябва да избягват вземането на решенията. Внимателно преценете ситуацията и ако не сте сигурни и имате нужда от съвет, попитайте член от семейството си. Не само ще получите полезен съвет, но и разбиране.

Семейна ваканция е правилното нещо за вас сега. Обградете се с хора, които обичате и се насладете на времето.

Просто бъдете търпеливи и внимателни, когато работата е в застой и ви трябва време да я завършите.

Завиждате на другите, че изглеждат толкова свежи, но и вие можете, ако желаете!

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Водолей  

Емоционални и романтични с желание за експерименти

Февруари ще бъде под знака на вашата кариера. Вие сте на правилния път към прогреса в кариерата си, но нищо не е безплатно. Водолеят ще трябва да покаже повече усилия. Не се страхувайте от усърдната работа и прилежността, и ако се наложи дори да работите извънредно. Просто избягвайте стреса.

Излъчвате положителна енергия и затова днес е правилният ден за срещи. Бъдете по -социални, може да си създадете приятели или дори да срещнете сродната си душа.

Ще имате възможност да изкарате добри пари и да придобиете материални неща. Приемете този шанс и не го изпускайте.

Нещата не вървят добре сега. Това не е вашият ден.

 

 Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Риби  

Скромен и чувствителен знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Ако поддържате своето темпо и работите усърдно със старание, имате голям шанс за напредък в кариерата си през февруари. Началниците ви, със сигурност, ще оценят старанието на служителите си. Рибите могат да очакват похвала или дори бонус, но предимно важно и обогатяващо преживяване.

Членовете на семейството ви не разбират вашия начин на живот и ще се опитат да ви накарат да го промените. Не се разстройвайте, те ви мислят доброто.

Можете да очаквате награда или похвала. Има шанс шефът ви да е в добро настроение.

Напоследък сте здрави, не го приемайте за даденост. Може да имате сериозни проблеми по-късно.