Имаме най-некадърното МВР, затова сме и най-корумпирани!

Кратка история на престъплението: Семейство се изнася да живее в къща в Нови Искър, която плаща кеш (65хил. евро). Събира се да празнува Нова година, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ с джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята.

В това време влюбен рецидивист, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си пътува в чужбина, работи и минава по 20 км през гората всеки ден, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец.

След това се връща в къщата и изтребва цялото семейство, защото майката на домакинята знаела за тяхната връзка. Убива и кучето за всеки случай.

След това убиецът се скрива в гората и ловко избягва цялата барикада от опитни полицаи и криминалисти. Хващат го угризения и решава да се самоубие. Ползва заглушител за да не притеснява съседите...

Между другото, опитните полицаи и криминалисти намират труп в реката, който е трябвало да открият преди месец, но това няма общо със случая... Просто всява хорор...

По-лош криминален роман не бях чела. Дори и третокласните драскачи правят опит да навържат фактологично сюжета.

 

коментарът във Фейсбук е на Златена Енчева. Той обаче са разпространява свободно в социалната мрежа и от други потребители. Чие е авторството не може да бъде уточнено, затова редакцията на Glas.bg подписа коментара с нейното, без обаче да претендира за точност дали именно тя е авторката.