Легендарният Франко Барези сложи подписа под фланелка на Локомотив Пловдив. До тази чест се стигна благодарение на юношата на черно-белите Йосиф Киуан. Вратарят на Локо Пд, роден 2003-а година, но трениращ с U17 на смърфовете, участва в Милан Академик Камп. На церемония в хотел Маринела в столицата специален гост бе  Франко Барези, който сложи подписа си на тренировъчния екип на Йосиф.

Стилният коктейл в столичния хотел отбеляза 5 години на Milan Academy Junior Camp Bulgaria.  Milan Junior Camp Bulgaria е част от международната програма на футболния гранд Milan за развитието на деца таланти на възраст от 5 до 17 години. До момента в лагерите на Milan Academy Junior Camp Bulgaria организирани от „Доминант” в градовете София, Дряново и Бяла – област Варна са участвали над 850 деца.
Младите футболни таланти от цялата страна прекарват по една седмица в лагерите и тренират под ръководството на италиански треньори част от академията на Milan.
В края на периода, специалистите правят селекция и избират най-талантливите деца, които заминат за Милано, за да участват във финалния турнир Milan Day заедно със свои връстници от цял свят.Събитието в зала “Силует” бе уважено от над 150 души представители на официални институции, известни лица от българския спорт и шоубизнеса, бизнесмени, партньори на организаторите и много журналисти. Всички изгледаха с интерес видеото, което проследяваше историята на Milan Academy Junior Camp Bulgaria през годините и посрещнаха с бурни аплодисменти на сцената Франко Барези. Той поздрави организаторите и гостите на събитието и получи специален подарък от художника Александър Василев–Василевса – едно от 30-те платна, върху които той оставя свои отпечатъци през 2015г.Картината е част от проекта на „Доминант” и худохника „Когато Франко Барези срещна Амадео Модилиани”, който ще завърши с изложба в Casa Milan в края на следващата година. В залата бяха и децата-победители от изданията на Milan Academy Junior Camp Bulgaria през последните години, които освен възможността да се снимат с един от своите идоли, получиха коледни изненади от организаторите и голямо парче от празничната торта. Всички си пожелаха Весела Коледа и до нови срещи на терените на Milan Academy Junior Camp Bulgaria през Новата 2018 година.