Нова жертва падна в капана на сериен изнасилвач в Пловдив. Младо момиче е било изнасилено в личния й автомобил. Това се е случило снощи на крайната улица "Поручик Въльо Стефов" в квартал "Остромила", пише trafficnews.bg.
 
Малко след това два автомобила на полицията са отцепили улицата. На място екип от криминалисти с Криминална лаборатория са иззели веществените доказателства и правят оглед на района с помощта на прожектори. 
 
Това е втори случай на изнасилване за последните две седмици. Млада пловдивчанка бе изнасилена в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът с нея също е станал в "Кючук Париж".
 
Жертвата е 19-годишно момиче от квартала. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул непознат мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.
 
След  гаврата, непознатият избягал в неизвестна посока. Жертвата веднага е подала сигнал до Първо районно. Тя разказала какво се е случило и описала подробно нападателя си.
 
На колата е направен оглед, иззети са веществени доказателства.  За случая е уведомена и прокуратурата. Образувано е досъдебно производство. Дали става въпрос за един и същи извършител на престъпленията, ще покаже разследването.