Бургаският суперталант Кристиян Добрев е пред сензационен трансфер в италианския гранд Интер, пише  Котаспорт. Добрев в момента е състезател на Ботев Пловдив, като в последно време попада по-рядко в мачовете на тима. Той е на 16 години и се смята за един от най-перспективните млади футболисти. От Интер са предложили директно да откупят правата му срещу сумата от 1 милион евро плюс 20 процента от бъдещ трансфер, редят от изданието. От ръководството на пловдивския клуб обаче смятат, че могат да вземат повече пари за бургазлията, продължават разказа си по картинки от интернет изданието.

Glas.bg направи светкавична проверка, дали информацията отговаря на истината. Близки до Добрев, които въртят делат аму заявиха, че за първи път чуват за подобна оферта. В Ботев също не са чували за интерес и милиони евро от Интер, заявиха ръководни фактори от клуба пред Glas.bg

Повече яснота щяло да има през януари следващата година, съобщават бургазлии от Kota sport, явно с надеждата до тогава тази евтина сензацията да е забравена, след като направи няколко хиляди клика днес.

Всъщност истината е, че от Удинезе, където Крис беше на проби през лятото, продължават да следят изявите на таланта. Родителите на играча и ръководството на Ботев обаче са мнение, че за сега Крис трябва да остане да се развива под тепетата.

Glas.bg иска да ви напомни, че бургаският сайт Котаспорт за около година-година и половина съществуване, вече около 4 пъти поднови "ексклузивно" строежа на стадион Христо Ботев в Пловдив.