Съществуват много материали на тема здравословно хранене. Съветите, които се предлагат за запазване на оптимално и постоянно тегло, са полезни, но малко oт тях са приложими. В забързаното ежедневие е все по-трудно да се спазват какъвто и да е вид диети, често се яде на крак в паузата между задачите на работа, а вечерта завършва с обилно хранене, особено ако сме гладували цял ден. Двете крайности са еднакво вредни за организма – както гладуването, така и преяждането. Ключът към здравословното хранене е в балансираната диета, правилно приготвената храна и точното количество калории за Вашия организъм. Преди всичко храната е удоволствие, а не мъчение. Няма смисъл да бленуваме по храни, които мислим, че са ни “забранени” заради фигурата и да се измъчваме. Няма вредна храна, има само вредни количества. Можем да си похапваме от всичко, стига да е с мярка и приготвено по правилния и здравословен начин. Така ще сме не само физически, но и психически здрави.

Задават се Коледните и Новогодишните празници. Всички обичаме да си даваме обещания и да се заричаме, как през новата година ще отслабне, ще започнем да спортуваме, ще заживеем по-здравословно. Всичко това обаче изисква куп усилия. Особено, ако сте решили да свалите излишните килограми или просто за започнете да се храните здравословно. И тук не говорим за това, че ще ви се дояде торта и ще е трудно да устоите на изкушението. Правилното и здравословно хранене изискват много време за планиране, подготовка, приготвяне на храната и още, и още. Основно липсата на време е причината бързо да забравяме, какво сме се зарекли в Новогодишната нощ.

Точно поради гореизброените причини един пловдивчанин, бивш активен спортист, сега ресторантьор, заедно с Красимир Кръстев (бивш футболист на Ботев Пловдив) са осъществили своята идея и я предлагат на всички нас. Собственикът на ресторант Аморе Найден Кехайов улесни живота на десетки елитни пловдивски спортисти и им осигури перфектната на вкус, количество и качество здравословна храна. Найден е наясно с огромното значение на балансираното хранене. В един момент той осъзнава, че проблемът пред него и приятелите му, които искат да се хранят здравословно, е забързаното ежедневие. Затова той, освен че изготвя здравословно меню в ресторанта си, ежедневно го доставя на до домовете на своите клиенти. Сред тях са футболисти на Локомотив Пловдив, националните състезатели по джудо Янислав Герчев и Ивайло Иванов, и много други.

Един пълноценен и ефективен режим предполага хранене през няколко часа. И така всеки от нас е изправен пред дилемата – да загуби време или озверял от глад да протегне ръка към най-близкото изкушение, което обикновено е изключително вредно.

Кехайов изготвя с помощта на специалисти, диетолози, спортни лекари и известни фитнес инструктори "Здравословно меню - Пловдив". то представлява перфектната комбинация и количества въглехидрати, протеини и мазнини. Менюто ни съдържа 42% въглехидрати, 28% мазнини, и 30 % протеин

„Тогава разбрах, че мога да правя това за много хора. Започнах да работя с известни диетолози, лекари на професионални футболни клубове, най- добрите фитнес инструктори в Пловдив. С тяхна помощ изготвихме програмата Здравословно меню - Пловдив, което е най- добрата комбинация между въглехидрати, мазнини и белтъчини. Освен това менюто се приготвя от винаги свежи, Био и Супер храни. То варира от 900 до 3000 kCal. За дамите менюто е четиристепенно, а за господата - 5.

В менюто попадат чисти меса като филета от телешко, пилешко и пуешко, които са с гарантиран произход. Въглехидратите се набавят от плодове, зеленчуци и зърнени култури. Ястията са вкусни и балансирани като състав. Приготвят се всеки ден и са винаги пресни и свежи. За да се включите в програмата на Найден и Краси е достатъчно да се свържете с тях, да споделите, каква е вашата цел, например, колко килограма искате да свалите. След това екип от специалисти ще изготви специален режим за вас и това е всичко. Всеки ден ще получавате храната в своя дом, като доставката е напълно безплатна. Здравословно меню Пловдив се предлага в 4,5 и 6-дневни пакети, като разбира се последните са най-ефективни и най-бързо водят до желаните резултати. Цената на това удоволствие е изключително достъпна. Тя варира от 16 до 30 лева, което прави офертата  изключително привлекателна.

Не се колебайте да се свържете с новаторите в Пловдив. Телефонът за контакти е 0876764493.