Четвъртък ще бъде непоколебимо дързък ден. Бъдете сериозни и се борете за всяка една от целите си, без да позволявате никой да ви разколебае.

 
Не изневерявайте на принципите си!

Дневен хороскоп ОВЕН 
Пречки
         Коректното ви отношение в работата и към колегите ви носи предимства, но и много неща не ви удовлетворяват. Влиятелен човек ще ви попречи за реализацията на финансова цел или за някаква финансова реализация. Днес трябва да действате внимателно и да не влизате в конфликти с околните. Четвъртък е доста успешен за контакти в обществените среди. Някой ще ви подкрепи за реализация.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  
Нервен ден
            Бъдете както винаги толерантни към околните, особено в отношенията си с делови партньори. Въпреки че Телците ще демонстрират високо ниво на активност в службата си, четвъртък едва ли ще бъде успешен за целите им. Може да се говори за делова сполука,  но тя ще е във връзка с нова реализация, с която трябва да се заемете тепърва. Нервността у мнозина е повишена.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Проблеми
            Ще се чувствате в добро настроение. Причина за него може би са добрите новини, които очаквате. Сблъсък с проблеми, които са плод на действията на ваши противници. Тази е най-важната характеристика за деня. Не е изключено въпросните затруднения да са свързани с реализацията на важна задача, по която до края на декември едва ли ще имате възможност да подновите работата си.

 

Дневен хороскоп РАК 
Здравословна недостатъчност
            Днес сте особено обаятелни, околните не могат да ви устоят. Всичко с което се захванете ще ви върви. Денят определено говори за сблъсък с трудности при реализацията на делата, които не е трудно да преодолеете, ако се мобилизирате достатъчно. При някои обаче това едва ли ще заработи, защото става дума за здравословна недостатъчност. Сполучлива е реализацията на цели, свързани с дома.

 

Дневен хороскоп ЛЪВ 
Външна подкрепа
          Добра възможност за професионалното ви израстване ще промени плановете ви. Този ден е печеливш за Лъвовете, а въпросната ситуация се свързва с обществените среди. Ситуацията в службата е доста напрегната за мнозина поради пречки, които няма да позволят на мнозина да реализират някаква цел. Късметът ви е доста силен и някой ще ви подкрепи за нещо.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Добри възможности
            Подминавайте дребните неща около себе си и се съсредоточете върху основните задачи, които сте си поставили. Разчитате ли на деловата си активност и демонстрирате ли я в пълнота, четвъртък ще ви зарадва със сполука при осъществяването на цели, по които вече сте работили. Денят е доста благоприятен за действия във финансовата сфера, но ако не сте търпеливи и прибързвате, ще загубите.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 
 Душевни колебания
Макар и с известни неудобства, причинени от колебания, Везните ще действат умело през първия работен ден от новата седмица, което ще им осигури безспорен успех в деловата сфера и за парични печалби. Мнозина осъзнават необходимостта от промени и дори се подготвят. Ще ги осъществите успешно през следващите два месеца.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
 Действайте концентрирано
            Днес ще разберете нещо, което значително ще улесни работата ви за в бъдеще и ще повиши ефективността й. Днес деловата сполука е осезателно доловима за Скорпионите, но успешната реализация е зависима от концентрацията, с която ще действате по задачите си. Става въпрос за чисто практичния план. Не по-малко успешни ще са преговорите и контактите в средите на бизнеса.        

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Напрежение и конфликти
Въздържайте се от наставления, към които другите остават равнодушни. Четвъртък носи напрежение в делово отношение поради конфликти, а за някои от зодията не са изключени и загуби. Избягвайте словесната острота с колеги. При водещите бизнес преговори ще възникнат ярки противоречия  за онези от вас, които проявяват нервност и невъздържаност.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 
Успешна изява
            Проявявате завидна твърдост днес когато ви се налага да отстоявате позицията си на работното място. Мнозина от зодията ще бъдат претоварени със задачи през този ден, което може да се отрази в известна степен негативно върху настроението ви. В този смисъл може да се очаква отпускане и разсейване. Ще е добре да класирате изпълнението на професионалните си задачи по важност.        

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  
Навременна информация
            През този ден работоспособността ви едва ли ще е много висока, но затова пък настроението ви е прекрасно. Важна информация ще даде достатъчно яснота на голяма част от Водолеите как да действат за разрешаването на даден проблем от лично или делово естество. Денят е успешен за осъществяване на деловите и личните цели, но по-високото ниво на концентрация е особено важно.

Дневен хороскоп РИБИ 
Важен е точният ориентир
Ще подобрите взаимоотношения си с хора, с които по една или друга причина сте били разделени. Представителите на знака следва да действат доста внимателно и да не допускат грешки. В средите на бизнеса се очертават партньорски промени, които ще продължат почти до края на декември. Денят е благоприятен за работни срещи, за събиране на информация и за сондиране на мнения.