Случва се хората да се боят от годините, но не правят нищо. Те се оплакват от лошото представяне, придирчивия шеф и малките печалби.

 
Но може би причината за провала не е в това?


Руският екстрасенс Александър Шепс е един от победителите в " Битката на медиуми " - на своя официален уебсайт публикува списък с общи навици, които пречат на хората да станат богати. Решихме да ви разкажем за тези тривиални истини, които всеки трябва да знае.

Навикът да се оплакваме
е най-ужасният навик, с който всички грешим. Ако постоянно се оплакваме, че няма достатъчно пари, че животът ни е нещастен, в нашето съзнание точно такива образи се раждат. Ние се подготвяме за бедност и нещастие.
Отдавна е известно, че мисълта се материализира.. Ако говорим на някого, че животът ни е ужасен, става така. Колкото повече човек се оплаква от живота, толкова по-лошо става. Според Шепс парите никога няма да стигнат до нас.

Навикът да иска всичко и веднага
Вероятно всичко е зададено от въпроса: "Колко бързо ще забогатея?" За да станеш богат, трябва да полагаш усилия и да отделяш много време. Не можете да получиш всичко наведнъж, нищо не идва лесно и просто. Само онези, които не се страхуват от работа, риск и грешки, ще забогатеят.

Навикът да се работи усилено върху несправедливата работа
Психологът твърди, че не можете да успеете в работа, която не ви носи радост и удоволствие. За да привлечете пари в живота си, трябва да направите това, което ви интересува.

Навикът на завистта
Завистта все още не е помогнала на никого да забогатее. Това чувство яде човека отвътре, води до болест и самота. Завиждайки на успехите на другите, човек мисли само за това, а не за реализиране на плановете си и за себе си.

Навикът да забравите за спасяването на здравето, децата и образованието,
за да получите желаното богатство в семейството .
От това не можеш да спасиш! Също така, не купувайте всичко най-евтино. Ако се трепериш над всяка стотинка, никога няма да забогатееш. Никой не казва, че трябва да тичаш и да харчиш всички пари, а понякога да си позволите да харчите пари за скъпи и желани неща.

Навик за загуба на време
Трябва да управлявате времето си компетентно. Парите не стигат до онзи, който безцелно прекарва живота си. Шепс препоръчва да не губите време и да реализирате идеите си точно сега.

Навикът да чакаш
Не е нужно да чакаш в точния момент, когато се съберат звездите в правилното комбинация. Няма да има този идеален момент. Ако искате да забогатеете, действайте и изпълнявайте своите планове точно сега.

Тези злонамерени навици са котва, която не позволява на човек да забогатее и да стане успешен. Александър Шепс гарантира, че те са основната причина за всички нещастия и бедност на хората. Трябва да се отървем от тях, да възстановим нашето съзнание, нашите мисли, а след това ще се отворят паричните потоци и парите ще дойдат.